• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı'dan Hacettepe çıkarması – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı'dan Hacettepe çıkarması – Kocatepe Gazetesi

Elibol Sandıklıspor taraftarları Hacettepespor maçı için yaklaşık 5 otobüsle yola çıkacak Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grupta mücadele eden Elibol Sandıklıspor taraftarlarını unutmuyor. Karşılaşma öncesi Ankara deplasmanına gitmek isteyen taraftarlarına 4 gün önceden çağrı yapan Elibol Sandıklıspor yönetimi, deplasmana gelecek taraftarların sayısını belirledi. Yaklaşık 200 taraftarın Ankara'da Elibol Sandıklıspor'u yalnız bırakmayacağı maçta, Sandıklı taraftarları şov [&hellip]

Sandıklı’dan Hacettepe çıkarması

Elibol Sandıklıspor taraftarları Hacettepespor maçı için yaklaşık 5 otobüsle yola çıkacak

Spor Toto 3’üncü Lig 2’nci Grupta mücadele eden Elibol Sandıklıspor taraftarlarını unutmuyor. Karşılaşma öncesi Ankara deplasmanına gitmek isteyen taraftarlarına 4 gün önceden çağrı yapan Elibol Sandıklıspor yönetimi, deplasmana gelecek taraftarların sayısını belirledi. Yaklaşık 200 taraftarın Ankara’da Elibol Sandıklıspor’u yalnız bırakmayacağı maçta, Sandıklı taraftarları şov yapmaya hazırlanıyor. Taraftarı Ankara’ya götürmek için 5 otobüs hazırlandı.
TARAFTARLARI DA DÜŞÜNDÜLER
Hacettepespor deplasmanında ter dökecek oyuncuları desteklemek için Ankara’ya gidecek taraftarları da düşünen Elibol Sandıklıspor yönetimi 200 kişilik taraftar grubu için otobüsün yanı sına yiyecek de hazırladı. Taraftarlar için otobüse çok sayıda su hazırlayan Elibol Sandıklıspor, taraftarlarına kumanya dağıtacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme