• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı'dan galibiyet provası – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı'dan galibiyet provası – Kocatepe Gazetesi

14. hafta karşılaşmalarında Etimesgut Belediyespor'a konuk olacak Sandıklıspor hazırlıklarını sürdürüyor Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele veren Sandıklıspor bu hafta ligde 15. sırada bulanan rakibi Etimesgut Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Bu hafta oynayacağı maçın hazırlıklarını Sandıklı İlçe Stadı'nda sürdüren Sandıklıspor rakibi karşısında 3 puan almak için sahaya çıkacak. Deplasmanda 1 galibiyet 2 beraberlik [&hellip]

Sandıklı’dan galibiyet provası

14. hafta karşılaşmalarında Etimesgut Belediyespor’a konuk olacak Sandıklıspor hazırlıklarını sürdürüyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele veren Sandıklıspor bu hafta ligde 15. sırada bulanan rakibi Etimesgut Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Bu hafta oynayacağı maçın hazırlıklarını Sandıklı İlçe Stadı’nda sürdüren Sandıklıspor rakibi karşısında 3 puan almak için sahaya çıkacak. Deplasmanda 1 galibiyet 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 5 puan toplayan Sandıklıspor bu hafta dış saha mücadelelerini 2 galibiyete çıkarmak istiyor. Dış sahada 6 maçtan toplam 5 puan çıkaran Sandıklıspor bu maçı da kazandığı takdirde puanını 8’e çıkaracak.
ETİMESGUT’UN İÇ SAHA BAŞARISI
İç sahada oynadığı 6 maçtan galibiyet çıkaramayan Etimesgut Belediyespor 4 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 4 puan çıkardı. Sandıklıspor maçını kazanarak kendi evinde ilk galibiyetini almak isteyen Etimesgut Belediyespor maçtan 3 puan çıkarmak için hazırlıklarını sürdürüyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme