• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı’dan ‘buruk’ kapanış: 1-1 – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı’dan ‘buruk’ kapanış: 1-1 – Kocatepe Gazetesi

Sandıklıspor, dün Gölcükspor karşılaşmasında Muhammed Akif Sevinç’in 76’ıncı dakikasında 1-0 öne geçti. Ancak Kırmızı-Beyazlılar, geçen hafta olduğu gibi bu hafta da 88’inci dakikada gelen golle rakibine 1 puanı kaptırırken, kendisi de hayati değerdeki iki puandan oldu Sandıklıspor, 88’inci dakikalarda gelen gollerle son iki haftada tam 4 puan birden kaybetti. Geçen hafta evinde Kayseri Şekerspor maçında [&hellip]

Sandıklı'dan 'buruk' kapanış: 1-1

Sandıklıspor, dün Gölcükspor karşılaşmasında Muhammed Akif Sevinç’in 76’ıncı dakikasında 1-0 öne geçti. Ancak Kırmızı-Beyazlılar, geçen hafta olduğu gibi bu hafta da 88’inci dakikada gelen golle rakibine 1 puanı kaptırırken, kendisi de hayati değerdeki iki puandan oldu

Sandıklıspor, 88’inci dakikalarda gelen gollerle son iki haftada tam 4 puan birden kaybetti. Geçen hafta evinde Kayseri Şekerspor maçında önce 1-0 öne geçen Sandıklıspor, 88’inci dakikada gelen golle maçta çok önemli iki puanı kaybetmiş ve beraberliğe razı olmuştu. Sandıklıspor, dün de deplasmanda Gölcükspor’la karşı karşıya geldi. Gölcükspor karşısında başarılı bir oyun sergileyen Sandıklıspor, 76’ncı dakikada Muhammed Akif Sevinç’in attığı golle de 1-0 öne geçti. Ancak Kırmızı Beyazlılar, Kayseri Şekerspor maçında olduğu gibi 88’inci dakikada kalesinde beklenmedik bir gol gördü. Böylece, ligin ilk yarısını 1 puanla kapatan Sandıklı, mutlak kazanması gereken bir mücadeleden daha 1 puanla ayrıldı. Sandıklıspor, ligin ilk yarısını da böylece 13’üncü sırada tamamlamış oldu. (Kocatepe)

Beraberliklerin takımı oldu

Sandıklıspor, dün deplasmanda konuk olduğu Gölcükspor’la 88’inci dakikada kalesinde gördüğü golle 1-1 berabere kaldı

Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta Sandıklıspor, Gölcükspor’la 1-1 berabere kaldı. Maçın önemli anlarından bazıları şöyle:
7’inci dakikada Gölcükspor atağında Sezgin’in sahası dışından şutunda top az farkla auta çıktı.
12’inci dakikada Gölcükspor atağında Ahmet’in pasına Mesut’un şutunda top az farkla auta çıktı.
19’uncu dakikada Gölcükspor atağında Burak’ın ceza sahasında şutu kaleci Anıl’dan döndü. Yağız’ın müsait durumda şutunda top boş kale yerine auta çıktı.
29’uncu dakikada Sandıklıspor atağında Hasan Hüseyin’in ceza sahasında şutunda kaleci Serkan’ın müdahalesine rağmen kaleye yöneldi. Ensar topu kale çizgisinden çıkardı.
31’inci dakikada Gölcükspor’un kazandığı serbest atışı Mesut kullandı. Sadettin’in ceza sahası içinde kafa vuruşunda top az farkla kale direğinin yanından auta çıktı.
75’inci dakikada Sandıklıspor’un kazandığı korner atışını Coşkun kullandı. Ceza sahası içersinde Muhammed’in kafa vuruşunda top filelere gitti: 0-1.
88’inci dakikada Mesut’un pasıyla ceza sahası içersinde buluşan Ahmet, plase vuruşla topu filelere gönderdi: 1-1.
Karşılaşmada başka gol olmayınca mücadele 1-1 sona erdi. Sandıklıspor, son iki haftayı beraberliklerle kapattı. (Kocatepe)

İlk yarıyı 13’üncü sırada tamamladı

Spor Toto 3. Lig’de ilk yarı dün oynanan son hafta maçlarıyla tamamlandı. Afyonkarahisar’ı 3. Lig’de temsil eden Sandıklıspor, ligin ilk yarısını da 13’üncü sırada tamamladı. Kendisi açısından çok önemli olan Gölcükspor mücadelesinden beraberlikle dönen Sandıklıspor, önemli bir fırsatı da tepmiş oldu. Son iki haftada aynı dakikalarda yediği gollerle 3 puanı kaybeden Sandıklıspor, ligin ikinci yarısında daha dikkatli olması gerekecek. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme