Sandıklı'dan 9 kursiyer POMEM'e girdi

Sandıklı Belediyesi tarafından ilçedeki spor salonunda açılan POMEM kursu sayesinde 9 kursiyer POMEM'e yerleşti   Sandıklı Belediyesi ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü'nün işbirliği ile 20 Ocak-04 Mart tarihleri arasında ilçedeki spor salonunda yapılan POMEM kursu meyvelerini vermeye başladı. Afyonkarahisar çevresinden çok sayıda vatandaşın katıldığı ve ücretsiz olarak Sandıklı'da verilen POMEM kursu sayesinde 20 kursiyer arasından [&hellip]

Sandıklı Belediyesi tarafından ilçedeki spor salonunda açılan POMEM kursu sayesinde 9 kursiyer POMEM’e yerleşti

Sandıklı Belediyesi ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü’nün işbirliği ile 20 Ocak-04 Mart tarihleri arasında ilçedeki spor salonunda yapılan POMEM kursu meyvelerini vermeye başladı.
Afyonkarahisar çevresinden çok sayıda vatandaşın katıldığı ve ücretsiz olarak Sandıklı’da verilen POMEM kursu sayesinde 20 kursiyer arasından 15 kursiyer mülakata girmeye hak kazandı. Mülakat sonucunda 9 kursiyer ise Polis Mesleki Eğitim Merkezi’nde 6 aylık eğitim sonucunda Polis olmaya hak kazanacak.
POMEM kursunda hazırlanıp başarılı olan kursiyerler ise Halil Şahin, Ergün Tekin, Alperen İnam, Cemil Kavaklı, Emre Fındık, Adnan Zorlu, Alihan Yahşi, Umut Sönmez, Büşra Ceylan.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme