• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı'da Yüzme Öğrenme Projesi İlgi Gördü

Sandıklı'da Yüzme Öğrenme Projesi İlgi Gördü

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, ülkede ilk olan Jeotermal Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda başlatılan Yüzme Öğrenme projesinin halk tarafından yoğun ilgi gördüğünü açıkladı.

Türkiye’de ilk olan jeotermal suyla ısınan yarı olimpik yüzme havuzunda, yüzme öğrenme projesi ile birlikte, Sandıkıl İlçesinde yüzme sporuna ilginin arttığı öğrenildi.

Konu hakkında açıklama yapan Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, şu ifadelere yer verdi: “Yüzme, sağlıklı bir yaşamın temel taşlarından biridir. Yüzme öğrenme projemizle her yaştan hemşehrimize bu sağlıklı alışkanlığı kazandırmayı hedefliyoruz. Suyun ve sporun birleşimiyle ilçemizin daha sağlıklı, aktif ve bir arada bir toplum olmasına katkı sağlamak istiyoruz. Çağrımıza olumlu karşılık veren halkımız yüzme öğrenme projesi kapsamında düzenlenen etkinliklere yoğun katılım gösteriyor. Attığımız bu adım Sandıklımızı su sporlarıyla anılan bir yer haline getirme hedefimizi güçlendiriyor.”  İletişim ve detaylı bilgi için 444 60 03 olan Sandıklı Belediyesi hattından dâhili 8’i tuşlanarak, yada Sandıklı Belediyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden ulaşmak mümkün.

Bakmadan Geçme