• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı’da Yılmaz şoku – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı’da Yılmaz şoku – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor’da Yılmaz Ersoy şoku yaşanıyor. Kırmızı-beyazlı futbolcu Yılmaz Ersoy’un PFDK tarafından 2 maç men cezası ve bin lira da para cezasına çarptırıldığı açıklandı Sandıklıspor, Ankara Demirspor maçından önce genç futbolcusu Yılmaz Ersoy’a verilen 2 maçlık cezayla sarsıldı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun dün yaptığı yazılı açıklamada Sandıklısporlu futbolcu [&hellip]

Sandıklı'da Yılmaz şoku

Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor’da Yılmaz Ersoy şoku yaşanıyor. Kırmızı-beyazlı futbolcu Yılmaz Ersoy’un PFDK tarafından 2 maç men cezası ve bin lira da para cezasına çarptırıldığı açıklandı

Sandıklıspor, Ankara Demirspor maçından önce genç futbolcusu Yılmaz Ersoy’a verilen 2 maçlık cezayla sarsıldı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun dün yaptığı yazılı açıklamada Sandıklısporlu futbolcu Yılmaz Ersoy’un rakip takım futbolcusuna hakareti nedeniyle 2 maç men cezası aldığı yine bin TL’lik de bir cezaya çarptırıldığı ifade edildi.
Maçta ne olmuştu?
Geçen hafta sonu Pazar günü Sandıklı’da oynanan Sandıklıspor-Anadolu Üsküdarspor mücadelesinnin son dakikaları oynandığı sıorada rakibine küfrettiği gerekçesiyle Yılmaz Ersoy kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı. Yılmaz Ersoy, maç sonu da hakemlerin yanına giderek yaptığı hareketten ötürü hakemlerden özür dilemişti.
2 maç yok
Sandıklıspor Teknik Direktörü İbrahim Derya Tutkun için çok önemli olan ve her maçta şans tanıdığı futbolcu, Ankara Demirspor ve bir sonraki hafta Sandıklı’da oynanacak olan Vanspor maçında görev alamayacak. Yılmaz Ersoy’un da Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun bu cezasından ötürü oldukça üzgün olduğu öğrenildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme