Sandıklı’da Yaz Spor Okulları tamamlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yaz düzenlenen Yaz Spor Okulları Sandıklı’da 2 binden fazla öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

Sandıklı Belediyesi ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Merkez Spor Salonu, Vali Gökmen Çiçek Spor Kompleksi’nde ve Sandıklı Gençlik Merkezi’nde voleybol, futbol, basketbol, atletizm, tenis, satranç, masa tenisi, güreş ve jimnastik branşlarında eğitimler verildi.

Sandıklı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Araz, Sandıklı’daki Yaz Spor Okulu çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Sandıklı’da gerçekleşen Yaz Spor Okulu çalışmaları hakkında bilgiler veren Sandıklı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Araz, “GSB Spor Okullarımızı üç farklı tesislerimizde planladık. GSB Yaz Spor Okullarımızı Haziran ayında okullar kapanınca başlattık ve Ağustos ayının son haftasında tamamladık. 9 farklı branşta eğitimlerimiz verildi. Yoğun bir katılımla karşılaştık ve toplamda 2 binden fazla gencimizi sporla buluşturduk. 10 antrenör ile çalışmalarımızı yaptık. Bu kapsamda antrenör arkadaşlarıma emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Ayrıca Gençlik ve Spor anlamında her zaman desteklerini esirgemeyen Sandıklı Kaymakamlığımıza ve Sandıklı Belediyemize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme