Sandıklı'da TSO'da bayrak değişimi

Sandıklı Ticaret ve Sanayi Odası seçimi sonucu Oda'nın Yönetim Kurulu Başkanlığına Bekir Çetin seçildi. Seçimin ardından odanın 23 yıllık Başkanı Mustafa Özer görevini Bekir Çetin'e teslim etti   1 Ekim 2022 Cumartesi günü Sandıklı Ticaret ve Sanayi odası Meslek Komitesi ve Meclis Üyeleri seçiminde Oda Meclisine seçilen üyeler arasında yargı gözetiminde, 5 Ekim 2022 Çarşamba [&hellip]

Sandıklı Ticaret ve Sanayi Odası seçimi sonucu Oda’nın Yönetim Kurulu Başkanlığına Bekir Çetin seçildi. Seçimin ardından odanın 23 yıllık Başkanı Mustafa Özer görevini Bekir Çetin’e teslim etti

1 Ekim 2022 Cumartesi günü Sandıklı Ticaret ve Sanayi odası Meslek Komitesi ve Meclis Üyeleri seçiminde Oda Meclisine seçilen üyeler arasında yargı gözetiminde, 5 Ekim 2022 Çarşamba günü yapılan seçim sonucu, Bekir Çetin Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.
ÖZER: GÖREVİ GÖNÜL RAHATLIĞIYLA DEVREDİYORUM
Seçimin ardından Oda’nın 23 yıllık Başkanı Mustafa Özer görevini Bekir Çetin’e törenle teslim etti. Oda’nın eski Başkanı Mustafa Özer, 1999-2004, 2009-2022 yıllarnıda Sandıklı Ticaret ve Sanayı Odası Başkanlığı görevini yaptı. Özer devir teslim töreninde şunları söyledi: “23 yıldır Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticiliği yapıyorum. Kendi istek ve arzumla görevi genç arkadaşımız Bekir Çetin’e devrediyorum. Bekir Çetin, yaklaşık 10 yıldır Ticaret ve Sanayi Odamızın Meclisinde yer almaktadır. Sandıklı’mızın bilinen güvenilir iş adamlarından biridir. Yeni dönemle beraber sadece Bekir Çetin değil, başka genç arkadaşlarımız da Ticaret ve Sanayi Odamızın yönetiminde ve meclisinde görev aldılar. Tecrübeli ağabeyleri ile beraber, hem odamıza hem de ilçemize en iyi hizmeti vereceklerinden şüphem yok. Gönül rahatlığı ile görevi kendilerine devrediyorum.”
ÇETİN: İNŞALLAH
GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYIZ
Sandıklı Ticaret ve Sanayi Odası Başkalığına seçilen Bekir Çetin, kendisine gösterilen güven ve teveccühe teşekkür etti. Çetin şunları kaydetti: “İnşallah büyüklerimizin güvenini boşa çıkarmayız. Amacımız hem odamızın hizmet kalitesini arttırmak, hem de üyelerimizin ticaretinde yeni imkânları keşfetmelerine yardımcı olmaktır. Lokomotif sektörümüz olan seralardaki domates üretiminin doğrudan ihracatı için çalışmalar yapmak istiyoruz. Sandıklı tarımında patates önemli bir yerde bulunmaktadır. Sadece patates üretmiyoruz, üretilen patatesi işleyen fabrikalarımız da bulunmakta. Patates ve ürünlerinin de satış alanını genişletmek arzusundayız. Bütün düşüncemiz Sandıklı ekonomisinin gelişmesine yardımcı olacaktır. Öncelikle odamızın akreditasyon sürecini tamamlayarak TOBB Akreditasyon sistemine dâhil olmayı planlıyoruz. Bilgi-görgü ve birikimimizin artması için KOSGEB ve başka destekli yurt dışı gezileri ve yurt içi fuar katılımları için çalışmalar gerçekleştireceğiz.”
“MUSTAFA ÖZER ODANIN ONURSAL BAŞKANI”
Sandıklı TSO’nun yeni Başkanı Bekir Çetin sözlerini şöyle tamamladı: “Ayrıca taleplere göre odamız üyesi firmalarımızın kurumsallaşması, firma sahipleri, yetkilileri ve çalışanlarının kişisel gelişimleri için eğitimler yapacağız. Buna benzer birçok faaliyetimiz olacak. Ama hepsinden daha önemlisi, üyelerimize verdiğimiz hizmet kalitesini koruyarak daha iyi seviyelere getirmek için çaba göstereceğiz. Hizmetlerimizi Mustafa Özer Başkanımın döneminde olduğu gibi, üyelerimize ekstra yükler getirmeden asgari şartlarda sunmaya devam edeceğiz. Tüm meclis üyelerimizle birlikte, birlik-beraberlik içinde bir dönemi geçireceğimize inanıyorum. Mustafa Özer Başkanımıza da, hem odamıza hem de Sandıklımıza verdiği hizmetlerden dolayı da teşekkür ediyorum. O artık Sandıklı Ticaret ve Sanayi Odamızın Onursal Başkanı. O’nun tecrübelerine daima ihtiyacımız olacak. Beraber çalışmaya devam edeceğiz.”
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme