• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı'da transfer atağı sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı'da transfer atağı sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 3. Lig’de mücadele edecek Sandıklı Belediyespor’da transfer çalışmaları devam ediyor Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olarak 20 yıl aradan sonra 3.Lig hasretine son veren Sandıklı Belediyespor yeni sezonda 3. Lig’de fırtına gibi esmek istiyor. Sandıklı’nın ve Afyon’un profesyonel liglerdeki gururu olmak isteyen Sandıklı Belediyespor, yeni sezonda iyi bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sandıklı [&hellip]

Sandıklı’da transfer atağı sürüyor

Spor Toto 3. Lig’de mücadele edecek Sandıklı Belediyespor’da transfer çalışmaları devam ediyor

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olarak 20 yıl aradan sonra 3.Lig hasretine son veren Sandıklı Belediyespor yeni sezonda 3. Lig’de fırtına gibi esmek istiyor. Sandıklı’nın ve Afyon’un profesyonel liglerdeki gururu olmak isteyen Sandıklı Belediyespor, yeni sezonda iyi bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sandıklı Belediyespor yeni sezona güçlü transferlerle kendi tesislerinde kampa girip yeni sezon çalışmalarına başladı. Yeni transferleriyle göz dolduran takımın, teknik heyet nezaretinde yaptıkları antreman sırasında hırslı oldukları gözlendi.
Seçmelere yoğun katılım oldu
Onursal Başkan İsmail Elibol , Sandıklı tarihinde görülmemiş ve büyük bir katılımla futbolcu seçmeleri yaptıklarını dile getirirken; ”Çok önemli futbolcuları takımımız kadrosuna dahil etmenin gururunu yaşıyoruz.Buna rağmen bomba transferlerimiz devam edecek. Gerekli mevki-lere nokta transferler yapmayı düşünüyo-ruz. Eski futbolcumuz Murat Balcı ve Zeytinburnuspordan gelen santrafor Süleyman ile yapmış olduğumuz sözleşmeler karşılıklı olarak feshettik. Takımımızın 3.Lig’de büyük başarılara imza atacağına inancımız tam. Taraftarlarımızın da oyuncularımıza güvenmelerini ve desteklerini sürdürmelerini bekliyoruz.” dedi.

Yeni isimler iddialı konuştu

Sandıklı Belediyespor’un yeni transferleri imza töreninde oldukça iddialı konuştular. Sandıklı Belediyespor’un başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden futbolcular, ligde şampiyon olacaklarına inandıklarını söylediler. 3.Ligde mücadele edecek Sandıklı Belediyespor’a imza atan 10 yeni futbolcunun isimleri ve geldikleri takımlar şu şekilde:
Süleyman Altuntaş (Akçabatsebat Spor)
Burak Göçkün (Hatayspor)
Eren Çek (Antalyaspor)
Samet Bektaş (Küçükköyspor)
Selçuk Yıldırım (Ünyespor)
Suat Ünal (Isparta Özel İdarespor)
Samet Ünal (Kepezspor)
Murat Yavuz (Alanyaspor – kaleci)
Erdi Balcı (Uşak İl Özel İdarespor)
Kerem Tulgar (Antalyaspor)

Bakmadan Geçme