Sandıklı'da tekrar Paşa Selim dönemi

Spor Toto 3. lig 3. Grup’ta düşme potasından kurtulma mücadelesi veren Sandıklıspor antrenör değişikliğine gitti. Sandıklıspor, teknik direktör Cafer Aydın’la yollarını ayırdı. Sandıklıspor, teknik direktör Selim Özer’le sözleşme imzaladı. Selim Özer takımla ilk antrenmanına çıkarak Çorum Belediyespor’la oynayacakları maçın hazırlıklarına başladı. Pazar günü sahasında Çorum Belediyespor’u ağırlayacak olan Sandıklıspor’da cezalı ve sakat oyuncu bulunmuyor.Daha öncede [&hellip]

Spor Toto 3. lig 3. Grup’ta düşme potasından kurtulma mücadelesi veren Sandıklıspor antrenör değişikliğine gitti. Sandıklıspor, teknik direktör Cafer Aydın’la yollarını ayırdı. Sandıklıspor, teknik direktör Selim Özer’le sözleşme imzaladı. Selim Özer takımla ilk antrenmanına çıkarak Çorum Belediyespor’la oynayacakları maçın hazırlıklarına başladı. Pazar günü sahasında Çorum Belediyespor’u ağırlayacak olan Sandıklıspor’da cezalı ve sakat oyuncu bulunmuyor.
Daha öncede Sandıklıspor’u potadan kurtaran Paşa Selim lakaplı Antrenör Selim Özer’in takımın başına yeniden getirilmesi spor kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Hedefin 14 maçta 26 puan olduğunu belirten Özer, “Zorlu bir mücadelenin içine girdik. Aslında söylenecek çok fazla bir şey yok. Ama tabi Sandıklıspor’un içinde bulunduğu durum üzücü. Sandıklıspor geçen seneki durumun daha kötüsünü yaşıyor. Biz de elimizden geldiği kadar arkadaşlarla katkı sağlayama çalışacağız. Arkadaşlarımıza hocalık değil ağabeylik yapmaya geldik. Bütün birikimlerimiz arkadaşlarımızın motivasyonunu sağlamak için elimizden geldiği kadarıyla yansıtacağız. Ama şu da şöyle bilinsin ki elimizde sihirli değnek yok. Sonuç itibariyle konumuzu çok iç açıcı bir yerde değil. Elimizde 15 puan var bir, hedefimiz var, 14 maçta 26 puan almak ve 15’i 41 puan yakmak. Bunun için çalışmalar yapacağız, bunun için arkadaşlarımızı motive edeceğiz, elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ama sadece bizlerle olmayacak bu. Taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. 12’nci adamı da arkamızda istiyoruz. Taşın altına hepimiz elimizi koyarak, kafamızı koyarak bunu başaracağız. Ateşten gömleği giydik. Onların desteğini de arkamızda istiyoruz inşallah. Çorum maçından 3 puan alırsak ki alacağımıza inanıyorum hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Çünkü gerçekten çocuklarla tek tek konuştum ve yaptığımız sohbetlerde akıllarda düşmek yok. Herkes çıkacağımıza inanıyor. Bu inanmış oyuncularla birlikte elimizden gelen her şeyi yapıp ligde kalmaya çalışacağız. Tek temennimiz bu inşallah bunu sezon sonunda başarırız” şeklinde konuştu.
Sandıklıspor, geride kalan 23 haftada 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 15 mağlubiyetle puan cetvelinde son sırada yer alıyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme