• Haberler
  • Spor
  • Sandıklı'da sessiz maç – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı'da sessiz maç – Kocatepe Gazetesi

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden Sandıklıspor ligin 22. haftasında kendi sahasında Konya temsilcisi Sarayönü Belediyespor'u konuk etti. İki ekibinde ciddi ataklara girdiği maçın sonunda gol sesi çıkmadı ve maç 0-0 beraberlikle tamamlandı. Sandıklıspor bu maçtan aldığı 1 puanını 27'ye çıkarırken Sarayönü Belediyespor ise puanını 33'e yükseltti.MAÇTAN DAKİKALAR13. dakikada gelişen Sandıklıspor atağında kazanılan serbest [&hellip]

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor ligin 22. haftasında kendi sahasında Konya temsilcisi Sarayönü Belediyespor’u konuk etti. İki ekibinde ciddi ataklara girdiği maçın sonunda gol sesi çıkmadı ve maç 0-0 beraberlikle tamamlandı. Sandıklıspor bu maçtan aldığı 1 puanını 27’ye çıkarırken Sarayönü Belediyespor ise puanını 33’e yükseltti.
MAÇTAN DAKİKALAR
13. dakikada gelişen Sandıklıspor atağında kazanılan serbest vuruşu Ramazan Taş kullandı. Ramazan’ın ortasına ceza alanı içinde bulanan Kone dokundu top ağlara gitti. Yan hakemin bayrağı hava olduğu için gol değer kazanmadı.
30. dakikada yüklenen Sarayönü Belediye’de, Alper’in sol kanattan ortasını kaleci Mikail kontrol etti ve tehlikeyi önledi.
37. dakikada atağa çıkan Sandıklıspor’da Mustafa ceza sahası yayı çevresinden vuruşunu gerçekleştirdi. Mustafa’nın şutu üst direği sıyırarak auta çıktı.
41. dakikada Sandıklıspor’da Batınay pasını ceza sahası girişindeki Kone’ye aktarmak istedi. Araya giren Sarayönü savunması büyük bir tehlikeyi önledi.
67. dakikada Sandıklıspor’un başarılı savunma oyuncusu Feyzullah, çok tehlikeli bir noktada Fatih Görücü’yü faulle durdu. Maçın orta hakemi penaltı noktasını gösterse de yan hakemin uyarısı ile pozisyonun ceza sahasında dışında olduğuna karar verildi. Serbest vuruşu zayıf kalan Özenç’in topunu Sandıklı savunması uzaklaştardı.
82. dakikada gelişen Sarayönü atağında Özenç, orta sahaya yakın bir noktadan şık ve düzgün bir vuruşla topu kaleye gönderdi. Önde olan Sandıklıspor kalecisi Mikail topa son anda parmaklarının ucuyla dokunarak kornere çeldi.
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda da gol olmazken iki ekipte golsüz beraberlikle 1’er puana razı oldu.

STAT: Sandıklı İlçe
HAKEMLER: Abdulkerim Saltuk Buğrahan Koca (**), Yunus Yıldız, Mehmet Özer
SANDIKLISPOR: Mikail(***), Barış(Enes), Feyzullah(**), Ahmet(**),Ramazan Taş(**), Mustafa Çelik (**), Batınay(***), Ismael Kone(**), Gökhan Göz(Fehmi), Metin(**), Seyyit Volkan(**),
SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR: Sercan(**),Burak(Erkan),Yunus Emre(**),Yasin(**),Turan(**),Mustafa (Bayram),Alper(**),Fatih(Eren),Serhat(**),Özenç(**),Eşref(**)
SARI KARTLAR: Mustafa Çelik, (Sandıklıspor), Turan Polat, Alper Erkoç (Sarayönü Belediyespor)

Bakmadan Geçme