• Haberler
  • Spor
  • Sandıklı'da satranç turnuvası yapıldı – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı'da satranç turnuvası yapıldı – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Ali Çetinkaya Kış Satranç Turnuvası, Başhakem Murat Kutlu yönetiminde Sandıklı Ali Çetinkaya Ortaokulu Çok Amaçlı Salonunda yapıldı. Turnuvaya A Kategorisinde 2002 ve öncesi doğumlu 29 sporcu, B Kategorisinde 2003-2006 arası doğumlu, 39 sporcu olmak üzere turnuvaya toplam 68 sporcu katıldı. A kategorisinde 5 Tur, B Kategorisinde 6 Tur İsviçre Sistemi üzerinden oynanan turnuva tamamlandı.Yarışma [&hellip]

Sandıklı Ali Çetinkaya Kış Satranç Turnuvası, Başhakem Murat Kutlu yönetiminde Sandıklı Ali Çetinkaya Ortaokulu Çok Amaçlı Salonunda yapıldı. Turnuvaya A Kategorisinde 2002 ve öncesi doğumlu 29 sporcu, B Kategorisinde 2003-2006 arası doğumlu, 39 sporcu olmak üzere turnuvaya toplam 68 sporcu katıldı. A kategorisinde 5 Tur, B Kategorisinde 6 Tur İsviçre Sistemi üzerinden oynanan turnuva tamamlandı.
Yarışma sonucunda genel puan sıralamasına göre 2 kategoride dereceye giren sporculara Satranç İl Temsilciliği tarafından, ödülleri verildi.
A Kategorisi birinci Oktay Kılınçkaya, ikinci Veli Yaşar, üçüncü İlyas Eravcı oldu. B Kategorisi birinci Ali Karakaya, ikinci Umut Perçin, üçüncü Osman Cesur olmaya hak kazandı. B Kategorisi Ali Çetinkaya Ortaokulu Sporcuları’nda ise birinci Osman Cesur, ikinci Erkan Uludağ olurken üçüncü ise Veli Eravcı oldu.
A Kategorisi’nde Emektar Sporcu olarak yarışan Veli Yaşar’a, A Kategorisi En Küçük Sporcu olarak yarışan Hüseyin Tufan Demircan’a, B Kategorisi’nde Emektar Sporcu olarak yarışan Osman Cesur’a, B Kategorisi’nde En Küçük Sporcu olarak yarışan Batuhan Yıldız’a ve En İyi Bayan Sporcu olarak yarışan Nahide Dumlupınar’a madalya takdim edildi.
A Kategorisi Centilmenlik Madalyası’nı birinci olarak Tufan Akbulut, ikinci olarak Sezer Çelik, üçüncü olarak Mehmet Baltacı, dördüncü olarak Sami Özkan’a ve beşinci olarak da Mustafa Asılsoy’a
verildi.
B Kategorisi Centilmenlik Madalyası birinci İremnur Çelik, ikinci Hatice Kübra Vural, üçüncü Şefika Ünal, dördüncü Okan Samet Şahin ve beşinci olan Elif Eren’e teslim edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme