• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı'da Saadet rüzgarı – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı'da Saadet rüzgarı – Kocatepe Gazetesi

Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adaylarından Safa Şenel, Yaşar Karakaya, Mustafa Taşkapı ve Hüseyin Uğurlu ile beraberindeki partililerden oluşan ziyaret heyeti Sandıklı İlçesi'ne çıkarma yaptılar Ziyarette vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili adayları Safa Şenel, Yaşar Karakaya, Mustafa Taşkapı ve Hüseyin Uğurlu ülke gündemi ile ilgili önemli konulara değindiler. Türkiye'nin yaşanabilir bir ülke konumuna getirilemediğini belirten SP adayı [&hellip]

Sandıklı’da Saadet rüzgarı

Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adaylarından Safa Şenel, Yaşar Karakaya, Mustafa Taşkapı ve Hüseyin Uğurlu ile beraberindeki partililerden oluşan ziyaret heyeti Sandıklı İlçesi’ne çıkarma yaptılar

Ziyarette vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili adayları Safa Şenel, Yaşar Karakaya, Mustafa Taşkapı ve Hüseyin Uğurlu ülke gündemi ile ilgili önemli konulara değindiler.
Türkiye’nin yaşanabilir bir ülke konumuna getirilemediğini belirten SP adayı Safa Şenel, “Aksine yaşam şartları çok daha ağırlaşan bir ülke haline gelmiştir. Bu durumun düzelme emareleri de gözükmemektedir. İnsanlarımızın büyük çoğunluğu geleceğine umutla bakamamaktadır” dedi.
SP Milletvekili adayı Yaşar Karakaya ise, “Mevcut gayri milli eğitim politikaları ve televizyon dizileri ülkemizde ahlakî ve manevi değerlerimizin zayıflamasına ortam hazırladı. Aile ve komşuluk bağları zayıfladı. Mevcut iktidar eğitim programlarında olumlu bir değişiklik yapamadı. Saadet İktidarında eğitim politikası milli ve manevi değerlerimize uygun olacaktır” dedi.
Üreten bir toplum, aile yapısını güçlendiren politikalar, fabrika kuran fabrikalar yapma sözlerini seçmenlere aktaran Saadet Partisi heyeti, “Mecliste Halkı düşünen yok. Çünkü mecliste “Saadet” yok. Önce devlet, sonra millet borçlandırıldı. Türkiye kapitalizmin, emperyalizmin, oyun bahçesi haline getirildi. Fabrikalar satıldı, tarlalar boşaltıldı; servet tefecilere verilip, fakire sadaka dağıtıldı. içimizde hali vakti yerinde olan var mı? Geleceğe kaygıyla bakmayan var mı? Memleketin halini beğenen var mı?” diye sordular. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme