• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı'da Ramazan yardımları sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı'da Ramazan yardımları sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediyesi tarafından her yıl yapılan gıda yardımı dağıtımları bu yılda devam ediyor Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hazırlanan gıda paketleri Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışanları tarafından dağıtılıyor.Sandıklı Halkla ilişkiler Müdürlüğü ekipleri ve mahalle muhtarları tarafından tespit edilen vatandaşlara gıda paketleri iftardan sonra dağıtılıyor. Bin ihtiyaç sahibi vatandaşa dağıtılacak gıda paketlerinde makarna, [&hellip]

Sandıklı’da Ramazan yardımları sürüyor

Sandıklı Belediyesi tarafından her yıl yapılan gıda yardımı dağıtımları bu yılda devam ediyor

Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hazırlanan gıda paketleri Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışanları tarafından dağıtılıyor.
Sandıklı Halkla ilişkiler Müdürlüğü ekipleri ve mahalle muhtarları tarafından tespit edilen vatandaşlara gıda paketleri iftardan sonra dağıtılıyor. Bin ihtiyaç sahibi vatandaşa dağıtılacak gıda paketlerinde makarna, şeker, yağ, çorba, pirinç gibi temel gıda maddeleri yer aldığı belirtilirken, gıda paketi almak isteyen vatandaşların Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne başvurmaları gerekiyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme