Sandıklı'da puan kaybına tahammül yok

Ligde üst sıraları hedefleyen Elibol Sandıklıspor'un kaybetmeye tahammülü kalmadı 3'üncü Lig 2'inci Grupta Sandıklı İlçe Stadı'nda yarın oynanacak Elibol Sandıklıspor-Sancaktepe Belediyespor karşılaşmasında tek hedef 3 puan. Geçen hafta Bursa deplasmanında 2 puan bırakan Sandıklı ekibi, yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor.Şampiyonluk yolunda yapılan bir çok takviyeden sonra kaybetmeye tahammüllü kalmayan Elibol Sandıklıspor'da yoluna Sancaktepe galibiyetiyle [&hellip]

Sandıklı’da puan kaybına tahammül yok

Ligde üst sıraları hedefleyen Elibol Sandıklıspor’un kaybetmeye tahammülü kalmadı

3’üncü Lig 2’inci Grupta Sandıklı İlçe Stadı’nda yarın oynanacak Elibol Sandıklıspor-Sancaktepe Belediyespor karşılaşmasında tek hedef 3 puan. Geçen hafta Bursa deplasmanında 2 puan bırakan Sandıklı ekibi, yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor.
Şampiyonluk yolunda yapılan bir çok takviyeden sonra kaybetmeye tahammüllü kalmayan Elibol Sandıklıspor’da yoluna Sancaktepe galibiyetiyle devam etmek istiyor. Ligde 19 maçta 31 puan elde eden Elibol Sandıklıspor 5’inci sırada yer alıyor. 19 maçta 29 puan toplayan Sancaktepe Belediyespor ise 7’nci sırada yer alıyor. Lider Düzyurtspor’un 7 puan gerisindeki Kırmızı Beyazlar’ın şampiyonluk hedefi için puan kaybetmemesi gerekiyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme