• Haberler
  • Gündem
  • Sandıklı'da öncelik temiz yaşam – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı'da öncelik temiz yaşam – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Sandıklı Kapalı Pazar yerinde bulunan Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Pazar yerinde görev yapan temizlik çalışanlarına kolaylıklar diledi. Çöl, 'Yaşadığımız bu şehir eğer güzel ve temiz olmazsa yolların, kaldırımların, binaların hiçbir kıymeti olmaz. Önceliğimiz her zaman temiz bir yaşam ve hayat olmuştur. Bizim [&hellip]

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Sandıklı Kapalı Pazar yerinde bulunan Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.
Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Pazar yerinde görev yapan temizlik çalışanlarına kolaylıklar diledi. Çöl, “Yaşadığımız bu şehir eğer güzel ve temiz olmazsa yolların, kaldırımların, binaların hiçbir kıymeti olmaz. Önceliğimiz her zaman temiz bir yaşam ve hayat olmuştur. Bizim hedefimiz tertemiz bir Sandıklı’dır. Bu hedefe ulaşmak için sizlerin gayretli ve özverili olduğunuzu görmek bizi mutlu ediyor. Şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadık, bundan sonra aynı tempoda çalışacağınıza yürekten inanıyorum” dedi. Çöl, Temizlik İşleri Müdürlüğü personellerinin yeni kıyafetleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bakmadan Geçme