• Haberler
  • Eğitim
  • Sandıklı'da öğrencilere 3D sinema – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı'da öğrencilere 3D sinema – Kocatepe Gazetesi

Öğrenciler 3D gözlükler ile üç boyutlu sinema filmini izleyerek keyifli dakikalar geçirdi. Çoğu öğrencinin ilk defa izlediği 3D film için Sandıklı Belediyesi Düğün Salonunda özel bir sahne kuruldu.  Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, sınavların başlangıcında öğrencileri sınav streslerinden uzaklaştırmak, motivasyonlarını yükseltmek ve eğlenerek öğrenmeleri sağlamak istediklerini belirtti. Çöl, 'Sandıklı Belediyesi olarak değişik aktiviteler yapıyoruz. 3D [&hellip]

Öğrenciler 3D gözlükler ile üç boyutlu sinema filmini izleyerek keyifli dakikalar geçirdi. Çoğu öğrencinin ilk defa izlediği 3D film için Sandıklı Belediyesi Düğün Salonunda özel bir sahne kuruldu.  
Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, sınavların başlangıcında öğrencileri sınav streslerinden uzaklaştırmak, motivasyonlarını yükseltmek ve eğlenerek öğrenmeleri sağlamak istediklerini belirtti. Çöl, “Sandıklı Belediyesi olarak değişik aktiviteler yapıyoruz. 3D sinema organizasyonumuzda bunlardan bir tanesi. Öğrencilerimizin yaşadığı keyif ve neşe bizleri daha güzel organizasyonlar yapma noktasında cesaretlendirmektedir. Her şey geleceğimizi emanet edeceğimiz, yarınlarımız çocuklarımız için” dedi.

Bakmadan Geçme