• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı’da meydan hazırlıkları tamam – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı’da meydan hazırlıkları tamam – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediye “Kent Meydanı” projesi için ilk adımlar atıldı Sandıklı Belediye meydanında yıllardan beri süre gelen ve geçmiş dönemlerde çözülemeyen sorunun Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün girişimleri ile son bulacağı bildirildi. Sandıklı Belediyesi önünde ve eski Belediye Parkı içerisinde 3 DM Mühendislik Ltd. Şti. tarafından zemin etüt çalışmaları yapıldı. Belediye Başkanı Mustafa Çöl, çalışmaları yerinde inceledi. [&hellip]

Sandıklı'da meydan hazırlıkları tamam

Sandıklı Belediye “Kent Meydanı” projesi için ilk adımlar atıldı

Sandıklı Belediye meydanında yıllardan beri süre gelen ve geçmiş dönemlerde çözülemeyen sorunun Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün girişimleri ile son bulacağı bildirildi.
Sandıklı Belediyesi önünde ve eski Belediye Parkı içerisinde 3 DM Mühendislik Ltd. Şti. tarafından zemin etüt çalışmaları yapıldı. Belediye Başkanı Mustafa Çöl, çalışmaları yerinde inceledi. Kent Meydanı projesinin daha önce Sandıklı’da kimsenin telaffuz dahi edemediği bir proje olduğunu kaydeden Çöl; “Sandıklı’da köklü ve kalıcı bir değişiklik yapmak için ilk etapta Kent Meydanı projesini hayata geçireceğiz. Sandıklı’nın araç ve yaya trafiğini rahatlatmak birinci hedefimiz. Kent Meydanı projesi kapsamında ilk olarak jeoloji mühendislerimize zemin etütü yaptırdık. Zeminin sağlamlığında verilen bilgiler doğrultusunda çalışmalarımızı şekillendireceğiz. İnşallah kent meydanımızı en kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme