Sandıklı'da kongre tamam, Tekin Başkan

Sandıklıspor'da yapılan genel kurul toplantısına 66 üye katıldı. 101 üyesi bulunan Sandıklıspor'un 66 üyesi ile çoğunluğu sağladı ve tek liste ile yapılan genel kurul toplantısında Hasan Tekin Başkanlığa getirildi 2014-15 sezonunda Spor Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta mücadele edecek Sandıklıspor Olağanüstü Genel Kurul toplantısı gerçekleştirdi. Sandıklıspor'u İsmail Elibol'un bırakmasının ardından yapılan genel kurula tek liste [&hellip]

Sandıklı’da kongre tamam, Tekin Başkan

Sandıklıspor’da yapılan genel kurul toplantısına 66 üye katıldı. 101 üyesi bulunan Sandıklıspor’un 66 üyesi ile çoğunluğu sağladı ve tek liste ile yapılan genel kurul toplantısında Hasan Tekin Başkanlığa getirildi

2014-15 sezonunda Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü Grup’ta mücadele edecek Sandıklıspor Olağanüstü Genel Kurul toplantısı gerçekleştirdi. Sandıklıspor’u İsmail Elibol’un bırakmasının ardından yapılan genel kurula tek liste çıkıldı. Takıma talip olan Tekinler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tekin’in listesi seçildi ve Hasan Tekin Başkanlık gö-revine getirildi. 66 üyenin 13.45 civarı genel kurulun yapılacağı salona geldiğini ifade eden Futbol Şube Sorumlusu Halil İbrahim Necipoğlu, “10 dakikada kongre yapıldı bitti. Herkes zaten tek liste beklediğini söyledi. Biz de listeyi gösterdik. 66 üyemiz oyunu kullandı ve 10 dakika sonunda da toplantı sona erdi.” dedi.
Yönetim Kurulu’nda Başkan Hasan Tekin, As Başkan Mustafa Baştuğ, Futbol Şube Sorumlusu Halil İbrahim Necipoğlu, Tesisler Sorumlusu Servet Ünal, Basın Sözcüsü Ahmet Öztop, Halkla ilişkiler Sorumlusu Yusuf Aktürk, Genel Muhasip Tuğrul Erden, Alt Yapı Sorumlusu İsmail Bozdemir ve Amatör Şube Sorumlu Ahmet Akgül görev aldı.
Yapılan Genel Kurul toplantısının ardından açıklamada bulanan Sandıklıspor Başkanı Hasan Tekin, “Göreve daha yeni geldik. Biraz zaman geçsin. İnşallah Sandıklı’ya ve Sandıklıspor’a hayırlı olsun.” diye konuştu.
>> Ali Fuat Güçlüer’in Haberi

Bakmadan Geçme