• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı'da kamp 7 Ağustos'ta – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı'da kamp 7 Ağustos'ta – Kocatepe Gazetesi

Bayram tatili dışında çalışmalarını Sandıklı'da sürdürecek olan Sandıklıspor 7 Ağustos'ta Nevşehir'de kamp yapacak Spor Toto 3. Lig 3. Grup'taki temsilcimiz Sandıklıspor Teknik Direktörü Özgür Ataçocuğu hedefi yüksek bir takım oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.Yeni sezona girerken yaklaşık 25 kişilik bir kadro oluşturma hedefinde olduklarını belirten Sandıklıspor Teknik Direktörü Özgür Ataçocuğu, yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürdüklerini dile [&hellip]

Sandıklı’da kamp 7 Ağustos’ta

Bayram tatili dışında çalışmalarını Sandıklı’da sürdürecek olan Sandıklıspor 7 Ağustos’ta Nevşehir’de kamp yapacak

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’taki temsilcimiz Sandıklıspor Teknik Direktörü Özgür Ataçocuğu hedefi yüksek bir takım oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.
Yeni sezona girerken yaklaşık 25 kişilik bir kadro oluşturma hedefinde olduklarını belirten Sandıklıspor Teknik Direktörü Özgür Ataçocuğu, yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürdüklerini dile getirdi. Geçtiğimiz Perşembe gününden itibaren başladıkları yeni sezon hazırlıklarını dünden itibaren toplu çalışmalara dönüştürdüklerini belirten Sandıklıspor Teknik direktörü Özgür Ataçocuğu, “Antrenmanlarımıza 30’a yakın futbolcumuz katılıyor. Yeni yapılan transferlerimiz ve altyapıdan ekibime kazılan oyuncularımızla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Sandıklspor’un antrenmanlarının sabahları dayanıklılık ve kuvvet, akşamları da taktik çalışmalarla devam ettiğine dikkat çeken Ataçocuğu, topla yapılan antrenmanlara da yeni başladıklarını kaydetti.
Kendilerine yüksek hedefler koyarak yeni sezona başlayacaklarını belirten kırmızı beyazlı ekibin teknik patronu Özgür Ataçocuğu, “Önümüzdeki zorlu maratonda tüm sporseverleri bizimle birlikte olmaya çağırıyoruz. 27 Temmuz’dan itibaren sporcularımız 3 günlük bayram iznine çıkacak. 31 Temmuz’da yeniden toplanarak çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. 7 Ağustos’a kadar Sandıklı’da sürecek olan çalışmalarımız 7 Ağustos’tan itibaren Nevşehir kampında devam edecek. Bu arada çevremizdeki takımlarla da hazırlık maçları için girişimlerimiz olacak. Hazırlık maçları futbolcularımızın durumunu görmek için önem arz ediyor. Şu anda çalışmalarımıza katılan 5 futbolcumuz çok genç. Futbolcularımızın yapılarına göre antrenman dozunu ayarlamaya çalışıyoruz” dedi.
Kendileri açısından zor grup ya da kolay grup diye bir ayrım olmadığına dikkat çeken Ataçocuğu, “Futbol tam manasıyla bir takım oyunudur. Bizim de hedeflerimiz yüksek. Bugüne kadar bu takıma emeği geçen herkese minnettarız. Taraftarımızın desteği ile bu sezon da hak ettiğimiz başarıları elde edeceğmize inancımız tam. Biz içinde bulunduğumuz 3. Grup için yapılan kolay grup nitelemelerine katılmıyoruz. Geçen sezon grupta bulunan her takımın birbirini yenebileceğini gördük” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme