• Haberler
  • Gündem
  • Sandıklı'da kaldırım çalışmalarına devam – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı'da kaldırım çalışmalarına devam – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yaptırılan çalışmalarda dün Yunus Emre Bulvarının bir kısmı trafiğe kapatılarak çalışmalara başlandı. Çalışma kapsamında kaldırımlar komple yenilenerek genişletilecek ve vatandaşların yolu daha rahat kullanmaları sağlanacak.Yunus Emre Bulvarı kaldırım çalışmaları kapsamında engelli yürüyüş yolları, dekoratif sokak aydınlatmaları, kaldırım oturma grupları, çöp kovaları ve okulların bulunduğu kavşaklarda sinyalizasyon çalışmalarıyla Sandıklı'nın en [&hellip]

Sandıklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yaptırılan çalışmalarda dün Yunus Emre Bulvarının bir kısmı trafiğe kapatılarak çalışmalara başlandı. Çalışma kapsamında kaldırımlar komple yenilenerek genişletilecek ve vatandaşların yolu daha rahat kullanmaları sağlanacak.
Yunus Emre Bulvarı kaldırım çalışmaları kapsamında; engelli yürüyüş yolları, dekoratif sokak aydınlatmaları, kaldırım oturma grupları, çöp kovaları ve okulların bulunduğu kavşaklarda sinyalizasyon çalışmalarıyla Sandıklı’nın en büyük kaldırım çalışmaları vatandaşların beğenisine sunulacak.

Bakmadan Geçme