• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı'da kader toplantısı – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı'da kader toplantısı – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan'ın öncülüğünde Sandıklıspor'un gelecek sezondaki kaderi için toplantı yapıldı 2014-2015 sezonunda Spor Toto 3'üncü Lig'de mücadele edecek olan Sandıklıspor için Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan'ın girişimleriyle kader toplantısı yapıldı. Toplantıya Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Sandıklıspor Onursal Başkan İsmail Elibol, As Başkan Erol Mezgil, eski yöneticiler Barış Şeker, Hidayet Başçiftçi, [&hellip]

Sandıklı’da kader toplantısı

Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan’ın öncülüğünde Sandıklıspor’un gelecek sezondaki kaderi için toplantı yapıldı

2014-2015 sezonunda Spor Toto 3’üncü Lig’de mücadele edecek olan Sandıklıspor için Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan’ın girişimleriyle kader toplantısı yapıldı. Toplantıya Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Sandıklıspor Onursal Başkan İsmail Elibol, As Başkan Erol Mezgil, eski yöneticiler Barış Şeker, Hidayet Başçiftçi, Halil İbrahim Necipoğlu ve Sandıklıspor Teknik Kaptanı Kadir Ünal katıldı. Yapılan toplantıda maddiyat konuşulmazken Sandıklıspor’un gelecek sezonda izleyeceği yol kabataslak konuşuldu. Halil İbrahim Necipoğlu’nun yapacağı girişimlerle takıma katkı sağlayacağı ve Tekinler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tekin’in Sandıklıspor’a başkan olacağı belirtildi.
5’İ İLA 10’U ARASINDA GENEL KURUL YAPILACAK
Toplantının detayları hakkında bilgi veren Onursal Başkan İsmail Elibol, “Biz görevi bıraktık. Kaymakam beyin isteği üzerine yapılan toplantıya katıldık. Verimli bir toplantı oldu. Genel kurul kararını aldık ve 23 Haziran’da (bugün) işlemlere başlanacak. Büyük ihtimalle Temmuz ayının 5’i ila 10’u arasında bir tarih belirlenecek. Bizde göreve gelecek arkadaşa ya da arkadaşlara görevi devredeceğiz.” ifadesini kullandı.
“BİZDE ADIMLAR ATTIK”
Yaptığı görüşmelerin ve izlenimlerin başkanlık için Hasan Tekin üzerinde yoğunlaştığını belirten Halil İbrahim Necipoğlu, “Bu takım bizim, Sandıklımızın takımı. Eski Başkan takımı bıraktığını açıkladı. Bizde takıma sahip çıkma adına bir şeyler yapmak adına adımlar attık. Benim görüşüm yüzde 90 Hasan Tekin başkanlığa gelecek.” dedi.
HASAN TEKİN
ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Sandıklıspor’un Taraftar Grubu olan Kuralsızlar sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada Hasan Tekin’in başkanlık için Belediye Başkanı Mustafa Çöl ile istişare içinde olduğunu ve 2’nci Lig için en sağlam kadronun kurulacağı belirtildi. Ayrıca Kuralsızlar Taraftar Grubu Hasan Tekin’in başkanlığının Sandıklı’ya ve Sandıklıspor’a hayırlı olmasını diledi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme