• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı’da indirim sevinci – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı’da indirim sevinci – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, kaplıca fiyatlarında indirim yaptı 30 Mart Mahalli İdareler Seçiminde Belediye Başkanı seçilen Mustafa Çöl'ün ilk icraatı Sandıklı halkının kaplıcalardan daha çok yararlanması için yapılan büyük orandaki indirim oldu.Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 'Vatandaşlarımızın uygun fiyatlarla Kaplıcalarımızdan daha çok yararlanması için apart daireler ve banyolarda büyük oranda indirim yaptık' dedi. Sandıklı [&hellip]

Sandıklı'da indirim sevinci

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, kaplıca fiyatlarında indirim yaptı

30 Mart Mahalli İdareler Seçiminde Belediye Başkanı seçilen Mustafa Çöl’ün ilk icraatı Sandıklı halkının kaplıcalardan daha çok yararlanması için yapılan büyük orandaki indirim oldu.
Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, “Vatandaşlarımızın uygun fiyatlarla Kaplıcalarımızdan daha çok yararlanması için apart daireler ve banyolarda büyük oranda indirim yaptık” dedi.
Sandıklı halkının kaplıcalardan daha uygun fiyatlarla yararlanabilmesi için Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün talimatıyla yapılan indirim 5 Nisan -30 Nisan 2014 tarihleri arasında geçerli olacak. Sandıklı’lılar apart, villa, kaymakam blokları, banyosuz odalar, su banyosu, sauna, saatlik havuz gibi Belediye’ye ait bütün yerlerden indirimli olarak faydalanabilecek.
Yapılan indirim neticesinde; banyosuz oda fiyatları 15 TL, apart fiyatları 20 TL’den başlayarak 80 TL arasında olurken, su banyosu 3 TL, sauna 5 TL, havlu 2.5 TL, saatlik havuzlar yıl boyu 15 TL ve Kür Merkezi ise 6 TL den hizmet verecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme