• Haberler
  • Spor
  • Sandıklı'da iki transfer daha – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı'da iki transfer daha – Kocatepe Gazetesi

Bölgesel Amatör Lig'de Afyonkarahisar'ı temsil edecek olan iki kulüpten biri olan Sandıklıspor transfer çalışmalarına devam ediyor. Sandıklıspor BAL 8. Grup takımlarından Ödemişspor'dan Hamit Taşkın'ı renklerine bağladı. Sandıklıspor eski oyuncusu Kaan Akar'la anlaşma sağladı.2016-2017 futbol sezonun da BAL 8. Grup takımlarından Ödemişspor formasını giyen ve görev aldığı 22 maçta 11 gol atan forvet oyuncusu Hamit Taşkın [&hellip]

Bölgesel Amatör Lig’de Afyonkarahisar’ı temsil edecek olan iki kulüpten biri olan Sandıklıspor transfer çalışmalarına devam ediyor. Sandıklıspor BAL 8. Grup takımlarından Ödemişspor’dan Hamit Taşkın’ı renklerine bağladı. Sandıklıspor eski oyuncusu Kaan Akar’la anlaşma sağladı.
2016-2017 futbol sezonun da BAL 8. Grup takımlarından Ödemişspor formasını giyen ve görev aldığı 22 maçta 11 gol atan forvet oyuncusu Hamit Taşkın gelecek sezon Sandıklıspor’un başarısı için ter dökecek.
Sandıklıspor; 3 sezondur şampiyonluk yaşayan ve bu sezon da 9 gol 11 asistle Turgutluspor’un 3. Lige yükselmesinde büyük pay sahibi olan Kaan Akar’ı renklerine bağladı.

Bakmadan Geçme