• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı’da iki liste yarıştı – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı’da iki liste yarıştı – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Sandıklı İlçe Teşkilatı’nda başkanlığa Ahmet Özeski seçildi Sandıklı ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı’nın 4. Olağan Kongresi, Sandıklı Belediyesi Düğün Salonu’nda yapıldı. Kongreye, Denizli Milletvekili Bilal Uçar, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, İl Genel Meclisi üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.Kongrede bir konuşma yapan Denizli Milletvekili Uçar, [&hellip]

Sandıklı'da iki liste yarıştı

AK Parti Sandıklı İlçe Teşkilatı’nda başkanlığa Ahmet Özeski seçildi

Sandıklı ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı’nın 4. Olağan Kongresi, Sandıklı Belediyesi Düğün Salonu’nda yapıldı. Kongreye, Denizli Milletvekili Bilal Uçar, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, İl Genel Meclisi üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
Kongrede bir konuşma yapan Denizli Milletvekili Uçar, Afyonkarahisar’daki kongreleri görevli olarak takip ettiğini söyledi. Afyonkarahisar milletvekillerinin başka illerde görevli olduğunu hatırlatan Uçar, sandıktan çıkacak olan sonucun hayırlı olması temennisinde bulundu.
Konuşmaların ardından delegeler sandık başına gitti. 390 delegenin oy kullandığı kongrede, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek divan başkanlığı yaparken, Ahmet Özeski ile Mehmet Öztopbaş’ın listeleri yarıştı. Seçimde Mehmet Öztopbaş 175 delegenin oyunu alırken, Ahmet Özeski ise 208 delegenin oyunu alarak yeni başkan seçildi.
Sonuçların açıklanmasının ardından, AK Parti Sandıklı İlçe Başkanlığı’na seçilen Ahmet Özeski’ye salondakiler sevgi gösterilerinde bulundu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme