• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı'da hazırlıklar tamamlanma aşamasında – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı'da hazırlıklar tamamlanma aşamasında – Kocatepe Gazetesi

Bu hafta sonunda Manavgat Evrensekispor deplasmanına gidecek olan Elibol Sandıklıspor, deplasman hazırlıklarını tamamlıyor Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden Elibol Sandıklıspor 32'nci hafta karşılaşmalarında Antalya temsilcisi Manavgat Evrensekispor'a konuk olacak. Play-Off grubuna katılmak isteyen Elibol Sandıklıspor, bu maçı almak için sahaya mutlak 3 puan amacıyla çıkacak. Ligin bitimine 3 hafta kala Manavgat'a konuk [&hellip]

Sandıklı’da hazırlıklar tamamlanma aşamasında

Bu hafta sonunda Manavgat Evrensekispor deplasmanına gidecek olan Elibol Sandıklıspor, deplasman hazırlıklarını tamamlıyor

Spor Toto 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta mücadele eden Elibol Sandıklıspor 32’nci hafta karşılaşmalarında Antalya temsilcisi Manavgat Evrensekispor’a konuk olacak. Play-Off grubuna katılmak isteyen Elibol Sandıklıspor, bu maçı almak için sahaya mutlak 3 puan amacıyla çıkacak. Ligin bitimine 3 hafta kala Manavgat’a konuk olacak Elibol Sandıklıspor’un bu maçı alamaması Play-Off umutlarını söndürebilir.

RAKİPTEN KISA KISA
Ev sahibi olduğu 15 maçta 8 galibiyeti bulunan Manavgat 2 beraberlik ve 5 mağlubiyetle iç saha sıralamasında 11’inci sırada yer alıyor. Kendi evinde oynadığı maçlarda rakip fileleri 29 kez havalandıran Manavgat kalesini 25 kez korumayı başaramamış.
İç ve dış saha sıralamasında çıktığı 31 maçın 14’ünden galibiyetle ayrılan Manavgat’ın hanesinde 7 beraberlik, 10’da mağlubiyeti bulunuyor. Lig’deki sıralamada Sandıklı’nın 2 sıra gerisinde bulunan Manavgat 7’nci sırada yer alıyor. Oynadığı 31 maç sonunda rakip takımın kalecisini 53 kez geçmeyi başaran Manavgat, kalesinde 46 kez gol görmüş. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme