• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı'da hazırlıklar başlıyor – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı'da hazırlıklar başlıyor – Kocatepe Gazetesi

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Sandıklıspor geçen sezon tek takımla Afyonkarahisar'ı temsil etmişti. Geçen sezon yaşanan olumsuz gelişmeler sonucunda takım sezon sonunu görmemişti. Oyuncular alacaklarından dolayı takımı bırakmış ve Sandıklıspor bazı maçlarına altyapı ile çıkmıştı.Bu sezon ise yeniden bir çalışma yapılarak Kaymakam Eflatun Can Tortop ve Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ün birlikte hareket edeceği gelen bilgiler [&hellip]

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Sandıklıspor geçen sezon tek takımla Afyonkarahisar’ı temsil etmişti. Geçen sezon yaşanan olumsuz gelişmeler sonucunda takım sezon sonunu görmemişti. Oyuncular alacaklarından dolayı takımı bırakmış ve Sandıklıspor bazı maçlarına altyapı ile çıkmıştı.
Bu sezon ise yeniden bir çalışma yapılarak Kaymakam Eflatun Can Tortop ve Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün birlikte hareket edeceği gelen bilgiler arasında. Bugünlerde Sandıklısporlu yönetim kurulu üyelerinin Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ile bir araya geleceği ve takımın yapacağı transfer bütçesinin belirleneceği de görüşülecek.  

Bakmadan Geçme