• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı’da hacılar uğurlandı – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı’da hacılar uğurlandı – Kocatepe Gazetesi

Hac ibadetlerini yerine getirmek için kutsal topraklara gidecek hacı adaylarına Belediye Meydanı'nda program düzenlendi Hacı adaylarının kutsal topraklara göndermek için düzenlenen programa Sandıklı Belediye Başkan Vekili Cemal Öz, ilçe müftülüğü görevlileri, hacı adaylarının yakınları ve vatandaşlar katıldı. Kur'an-ı Kerim'in okunduğu ve ilahilerin söylendiği program sonrasında Hacı adayları ve yakınları duygusal anlar yaşadı. Yakınlarından helallik isterken [&hellip]

Sandıklı'da hacılar uğurlandı

Hac ibadetlerini yerine getirmek için kutsal topraklara gidecek hacı adaylarına Belediye Meydanı’nda program düzenlendi

Hacı adaylarının kutsal topraklara göndermek için düzenlenen programa Sandıklı Belediye Başkan Vekili Cemal Öz, ilçe müftülüğü görevlileri, hacı adaylarının yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Kur’an-ı Kerim’in okunduğu ve ilahilerin söylendiği program sonrasında Hacı adayları ve yakınları duygusal anlar yaşadı. Yakınlarından helallik isterken hacı adayları ve onları uğurlamaya gelen akrabalarının birçoğu göz yaşlarını tutamadı. İlçemizden kutsal topraklara giden ilk kafile dualarla uğurlanırken, diğer kafilelerin 23-30 Ekim ve 01 Kasım tarihlerinde uğurlanacağı belirtildi.

Bakmadan Geçme