• Haberler
  • Spor
  • Sandıklı'da Geleneksel Sokak Futbol Turnuvası başladı

Sandıklı'da Geleneksel Sokak Futbol Turnuvası başladı

Sandıklı Kaymakamlığı himayesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Sandıklı Belediyesi iş birliği ile düzenlenen geleneksel Sokak Futbolu Turnuvası, büyük bir coşku ve heyecanla başladı.

50 takımın katılımıyla gerçekleşen turnuva, Sandıklı’da sporun ve birlikteliğin en güzel örneklerinden birini sergiledi. Turnuvanın açılışı, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda yapıldı.

Haber

TURNUVAYA GENİŞ KATILIM GÖZLENDİ

Turnuva açılış törenine; Sandıklı Kaymakamı Önder Çengel, Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Sandıklı Gençlik Spor İlçe Müdürü Murat Araz, Sandıklı Gençlik Merkezi Müdürü Ömer Faruk Pınar ve Sandıklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Deniz Kartal, oyuncuların aileleri ve sporseverler katıldı. Turnuva açılış töreni, Sandıklı Gençlik Merkezi gönüllü gençlerinin müzik performanslarıyla renklendi. Gençler müzik dinletisi için sahne aldı. Sandıklı Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen Ebru sanatı, satranç ve dart atma etkinlikleri de gerçekleştirildi.

Haber

“TURNUVA SPOR YAPMA YANINDA DOSTLUKLAR KAZANDIRIYOR”

Konu hakkında açıklama yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, şunları kaydetti: “Sokak futbolu, gençlerimizin hem fiziksel hem de sosyal gelişimlerine büyük katkı sağlıyor. Bu turnuva sayesinde gençlerimiz spor yaparken aynı zamanda arkadaşlıklarını pekiştiriyor ve yeni dostluklar kuruyor. Sporun birleştirici gücünü bir kez daha görüyoruz. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, katılımcı takımlara başarılar diliyorum.”

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme