• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı'da galibiyet hesapları – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı'da galibiyet hesapları – Kocatepe Gazetesi

12. hafta müsabakalarında Bergama Belediyespor'a konuk olacak olan Sandıklıspor galibiyet elde etmek gidiyor Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Sandıklıspor 12. hafta karşılaşmalarında Bergama Belediyespor'a konuk olacak. Kazandığı galibiyetlerin ikisini de iç sahada bulan Bergama Sandıklıspor'u da mağlup etmek istiyor. Deplasmanda galibiyet için hesaplar yapan Sandıklıspor'da oynanan futboldan memnun olduğunu ifade eden Antrenör [&hellip]

Sandıklı’da galibiyet hesapları

12. hafta müsabakalarında Bergama Belediyespor’a konuk olacak olan Sandıklıspor galibiyet elde etmek gidiyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor 12. hafta karşılaşmalarında Bergama Belediyespor’a konuk olacak. Kazandığı galibiyetlerin ikisini de iç sahada bulan Bergama Sandıklıspor’u da mağlup etmek istiyor. Deplasmanda galibiyet için hesaplar yapan Sandıklıspor’da oynanan futboldan memnun olduğunu ifade eden Antrenör Özgür Ataçocuğu, “Oyuncularımızın gösterdiği performans iyi fakat neticeye etki edemiyor. Bizim de bunun için morale ve desteğe ihtiyacımız var.” dedi.
Bergama 14 Eylül Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmada kazanmayı hedefleyen Sandıklıs-por Bergama’yı mağlup ederek 3 puana ulaşmak istiyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme