• Haberler
  • Genel
  • 'Sandıklı'da enkaz devraldık' – Kocatepe Gazetesi

'Sandıklı'da enkaz devraldık' – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Sandıklı'daki durumu değerlendirerek 'Enkaz devraldık' dedi AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında Sandıklı ilçesini ziyaret etti. STK temsilcileri, esnaflar ve kamu kurumlarını ziyaret eden Milletvekili adayları, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. AK Parti Genel Merkezi tarafından Afyonkarahisar Milletvekili adaylarının belirlenmesin ardından 7 Haziran'da yapılacak seçimler öncesi ilçe ziyaretlerini [&hellip]

“Sandıklı’da enkaz devraldık”

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Sandıklı’daki durumu değerlendirerek “Enkaz devraldık” dedi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında Sandıklı ilçesini ziyaret etti. STK temsilcileri, esnaflar ve kamu kurumlarını ziyaret eden Milletvekili adayları, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.
AK Parti Genel Merkezi tarafından Afyonkarahisar Milletvekili adaylarının belirlenmesin ardından 7 Haziran’da yapılacak seçimler öncesi ilçe ziyaretlerini sürdüren Milletvekili adayları Av. Halil Ürün, Av. Ali Özkaya, Prof. Dr. Remziye Sıvacı, Akif Özkaldı ve Av. Fatih Beder, Sandıklı ilçesinde çeşitli ziyaretlerde ve temaslarda bulundular. Belediye Başkanlığı görevine seçildiği 30 Mart 2014 tarihinde bu güne kadar yaptığı çalışmaları anlatan Mustafa Çöl, “Sandıklı ilçemize kısa sürede önemli işler yaptık. Sandıklı da enkaz devraldık. Allah’a hamdolsun ki hem yatırım yapıyoruz hem de belediyenin borçlarını ödüyoruz. Sandıklı ilçemizi daha yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme