• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı'da engelliler için program düzenlendi

Sandıklı'da engelliler için program düzenlendi

Sandıklı ilçesinde Engelliler Haftası nedeniyle Sandıklı Can Furkan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Belediye Düğün Salonu’nda bir program düzenledi Programda konuşan, Sandıklı Kaymakamı Samet Ercoşkun, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Bugün buraya değerli kardeşlerimizin, evlatlarımızın nasıl bir eser ortaya koyduklarını gururla, iftiharla görmeye geldik”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi.Ercoşkun, şöyle konuştu:“http://m.kocatepegazetesi.com/”Özürlüler hayatımızın bir parçasıdır. Öyle özürlü kardeşlerimiz var ki yapılan yardımları gururlarından almaya çekiniyorlar. [&hellip]

Sandıklı’da engelliler için program düzenlendi

Sandıklı ilçesinde Engelliler Haftası nedeniyle Sandıklı Can Furkan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Belediye Düğün Salonu’nda bir program düzenledi

Programda konuşan, Sandıklı Kaymakamı Samet Ercoşkun, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Bugün buraya değerli kardeşlerimizin, evlatlarımızın nasıl bir eser ortaya koyduklarını gururla, iftiharla görmeye geldik”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi.
Ercoşkun, şöyle konuştu:
“http://m.kocatepegazetesi.com/”Özürlüler hayatımızın bir parçasıdır. Öyle özürlü kardeşlerimiz var ki yapılan yardımları gururlarından almaya çekiniyorlar. Onları anlamak için illaki ailemizde birisinin özürlü olması gerekmiyor. Onlara elimizden geldiği kadar sahip çıkalım, destek çıkalım, yardımcı olalım. Can Furkan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yetkililerinin engelli kardeşlerimiz için yaptıkları çalışmaları yürekten takdir ediyor, alkışlıyorum.”http://m.kocatepegazetesi.com/”
Can Furkan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurum Başkanı Gökhan İrdal ise, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Burada toplanmamızın amacı engelli vatandaşlarımızın ortak yaşamımızın bir parçası olduğunu anımsatmak ve engelli bireylere imkanlar sunulduğu takdirde bir takım şeyleri başarabileceklerini göstermektir”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi.
Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Engelli vatandaşlara sabır ve özveri ile vermiş oldukları hizmetlerden dolayı okul yönetimine ve öğretmenlerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi.
Elibol, şunları kaydetti:
“http://m.kocatepegazetesi.com/”İnsanların önündeki en büyük engel biliyorsunuz ki sevgisizliktir. Sandıklı Belediyesi olarak 35 adet akülü araç aldık. Bunun yanında Ramazan ayı içerisinde kaldırımlarımızı engelli vatandaşlarımıza göre dizayn edeceğiz. Kaymakamımızın desteği ile bir hayırsever vatandaşımız özürlü okulu yaptıracak. Yardımlarından dolayı Kaymakamımıza ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüze de teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca Özel Can Furkan Okulunun bahçesine de 1 ay içerisinde çocuk parkı yapacağız.”http://m.kocatepegazetesi.com/”
Daha sonra, Can Furkan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin hazırladıkları; oyunlar, skeçler, şiirler beğeniyle izlenildi. (AA)

Bakmadan Geçme