• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı’da eğitim çıtası yükselecek – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı’da eğitim çıtası yükselecek – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, ilçedeki eğitim düzeyinin artacağını belirtti Sandıklı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr.Yusuf Karaca ve beraberinde Müdür Yardımcıları Öğretim Görevlisi Abdullah Taytak ve Yrd.Doç.Dr.Koray Gürpınar ile AKÜ Turizm Fakültesi Yardımcı Dekanı Yrd.Doç.Dr. Mustafa Sandıkçı ve Sandıklı Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ahmet Nayan, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ü makamında ziyaret ederek [&hellip]

Sandıklı'da eğitim çıtası yükselecek

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, ilçedeki eğitim düzeyinin artacağını belirtti

Sandıklı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr.Yusuf Karaca ve beraberinde Müdür Yardımcıları Öğretim Görevlisi Abdullah Taytak ve Yrd.Doç.Dr.Koray Gürpınar ile AKÜ Turizm Fakültesi Yardımcı Dekanı Yrd.Doç.Dr. Mustafa Sandıkçı ve Sandıklı Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ahmet Nayan, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundular. Doç.Dr.Yusuf Karaca ve beraberindekiler Sandıklı’ya yapılacak her hayırlı çalışma ve projede desteklerini esirgemeyeceklerini belirtirtti.
Meslek Yüksek Okulu Müdürü Karaca ve beraberindekilerin ziyaretinden son derece memnun kaldığını belirten Başkan Çöl,“Ben de bir eğitimciyim. Eğitim adına şimdiye kadar bir çok hizmetim oldu.Belediye Başkanlığım boyunca da İlçemizdeki eğitim düzeyinin çıtasını yükseltmek için elimden geleni yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Sandıklı’lı iş adamı Murat Cem Turan ve Sandıklı’lı hayırseverlerin katkıları ile yapılan Eğitim Binası İlçemize hayırlı uğurlu ve örnek olur inşallah” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

AÇILIŞ 14 NİSAN’DA
Sandıklı Meslek Yüksek Okulu Yunus Emre Kampüsünde yer alan, kaba inşaatı Sandıklı’lı işadamı Murat Cem Turan ile Sandıklı’lı hayırseverlerin katkıları ile tamamlanan ve Üniversite tarafından bitirilen Sandıklı MYO Eğitim Binası, 14 Nisan Pazartesi günü açılacak.

Bakmadan Geçme