• Haberler
  • Gündem
  • Sandıklı'da e-belediye dönemi başladı – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı'da e-belediye dönemi başladı – Kocatepe Gazetesi

E-belediye sistemiyle vatandaşların nternet yoluyla evlerinden çıkmadan, sıra beklemeden,  Belediyeyle ilgili ödeme ve sorgulama işlemlerini yapabileceklerini kaydeden Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 'Her alanda olduğu gibi, Belediyecilik teknolojilerini de yakından takip ediyoruz. Bu sistem sayesinde vatandaşlarımız T.C Kimlik numarasını girerek bilgisayarının başından tek tuşla Su, ÇTV ve Emlak Vergisi borcu öğrenme ve ödeme, Arsa rayiç [&hellip]

E-belediye sistemiyle vatandaşların nternet yoluyla evlerinden çıkmadan, sıra beklemeden,  Belediyeyle ilgili ödeme ve sorgulama işlemlerini yapabileceklerini kaydeden Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, “Her alanda olduğu gibi, Belediyecilik teknolojilerini de yakından takip ediyoruz. Bu sistem sayesinde vatandaşlarımız T.C Kimlik numarasını girerek bilgisayarının başından tek tuşla Su, ÇTV ve Emlak Vergisi borcu öğrenme ve ödeme, Arsa rayiç değerlerini öğrenme, Encümen ve Meclis Kararlarını okuyabilme, nikah başvuru işlemleri v.b. bir çok işlemin online yapılıyor ayrıca yine internet üzerinden ödeme yapılabiliyor. E-Belediyecilik hizmetine geçerek şehir içi, şehir dışı ve hatta yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın tüm borçlarını sorgulama ve borç ödeme işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Buradaki amacımız vatandaşlarımızın mesai saatleri dışında da 7 gün 24 saat belediyemize gelmelerine gerek kalmadan internet ortamında tüm işlemlerini gerçekleştirmelerini sağlamaktır” dedi.
Başkan Çöl, e-Belediye uygulamasını kullanmak isteyen vatandaşların www.sandikli.bel.tr adresini ziyaret ederek burada bulunan “E-Belediye” linkine tıklayarak yada internet tarayıcısı adres çubuğuna  “ebelediye.sandikli.bel.tr” yazmaları gerektiğini sözlerine ekledi. 

Bakmadan Geçme