• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı’da doğalgaz hareketliliği – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı’da doğalgaz hareketliliği – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, ilçede doğalgazın kullanılması için harekete geçti Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, ilçede doğalgaz kampanyası başlattı. Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ün talimatıyla oluşturulan ekipler ev ev dolaşarak halkı bilgilendirme ve aboneliğe ikna çalışmalarına başladı. “Haydi Sandıklım! Doğal Fırsatı Kapımızda” sloganı ile çalışmaların başlatıldığını belirten Çöl sözlerine şöyle devam etti:'Ayağımıza kadar gelen [&hellip]

Sandıklı'da doğalgaz hareketliliği

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, ilçede doğalgazın kullanılması için harekete geçti

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, ilçede doğalgaz kampanyası başlattı. Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün talimatıyla oluşturulan ekipler ev ev dolaşarak halkı bilgilendirme ve aboneliğe ikna çalışmalarına başladı. “Haydi Sandıklım! Doğal Fırsatı Kapımızda” sloganı ile çalışmaların başlatıldığını belirten Çöl sözlerine şöyle devam etti:
“Ayağımıza kadar gelen bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz.Sağlıklı bir gelecek ve yaşanabilir bir Sandıklı için doğalgazı el birliği Sandıklı’mıza kazandırmalıyız.Ekiplerimiz ev ev dolaşarak halkımızı doğalgaz konusunda bilgilendirmektedirler. Doğalgazın faydaları ,avantajları ve nasıl abone olunacağı konularında bilgi veriyorlar.Abone bağlantı bedeli peşin ödenirse 429 TL ancak vatandaşlarımıza Ziraat Bankası ile yaptığımız ikili görüşmeler neticesinde Abone bağlantı bedellerini 6-8-12 taksitle ödeyebilme imkanı sağladık.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme