• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı’da bomba transferler sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı’da bomba transferler sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Elibol Sandıklıspor’da eksik görülen mevkilere transferler yapılmaya devam ediyor Elibol Sandıklıspor, iki önemli futbolcuyu daha kadrosuna kattı. Kırmızı Şimşekler, Gebzespor’da oynayan sağ bek Mustafa Akpulat’la anlaşmaya vardı. Elibol Sandıklıspor, geçen sezon Adıyamanspor forması giyen Furkan Işıkdemir’i de kadrosuna dahil etti. Elibol Sandıklıspor’da transfer taarruzu devam ediyor. Eğirdir’de kamp yapan Kırmızı Şimşekler’e sürekli olarak yeni isimler [&hellip]

Sandıklı'da bomba transferler sürüyor

Elibol Sandıklıspor’da eksik görülen mevkilere transferler yapılmaya devam ediyor

Elibol Sandıklıspor, iki önemli futbolcuyu daha kadrosuna kattı. Kırmızı Şimşekler, Gebzespor’da oynayan sağ bek Mustafa Akpulat’la anlaşmaya vardı. Elibol Sandıklıspor, geçen sezon Adıyamanspor forması giyen Furkan Işıkdemir’i de kadrosuna dahil etti. Elibol Sandıklıspor’da transfer taarruzu devam ediyor. Eğirdir’de kamp yapan Kırmızı Şimşekler’e sürekli olarak yeni isimler katılıyor. İdeal kadroya ulaşmak için eksik bölgelere takviye yapan Elibol Sandıklıspor, dün de bir sağ bek oyuncusu, bir de ön libero transfer etti.

Gebzespor’dan Mustafa geldi

Elibol Sandıklıspor’un yöneticileri ve teknik heyeti, eksik mevkilere transferlerin devam edeceğini duyurmuşlardı. Kırmızı-Beyazlılar, dün de Gebzespor’da görev yapan Mustafa Akpulat’la anlaşmaya vardı. Mustafa Akpulat, Gebzespor’dan transfer edilerek, sağ kanattaki sıkıntı çözüme kavuştu. Sağ bek mevkiinde oynayan 1989 dogumlu oyuncu, daha önce de Kastamonuspor ve Gebzespor’da forma giydi. Sağ kanatta başarıyla görev alan Mustafa, 1989’da Rize’de doğdu. Mustafa, daha önce de Pazarspor ve Keçiören formaları giydi. Mustafa, mücaledeci ve hırslı yapısıyla dikkat çekiyor.

Furkan Işıkdemir de takıma katıldı

Elibol Sandıklıspor’da, ön libero eksiği de kapandı. Kırmızı-Şimşekler’in yöneticileri, geçen sezon Adıyamanspor’da oynayan ve bonservisi Giresunspor’da olan Furkan Işıkdemir’i transfer etti. 1993 doğumlu genç oyuncu Furkan Işıkdemiz, defansif orta saha da görev yapıyor. Futbola Giresun’un amatör küme ekiplerinden İl Özel İdaresi Gençlik ve Spor’da başlayan Furkan Işıkdemir, daha sonra Giresunspor altyapısına geçti. 2011 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takım kadrosuna dahil olan Furkan, burada başarısıyla dikkat çekti. Daha sonra Adıyamanspor’a transfer olan Furkan, geçen sezon Adıyamanspor’un tüm maçlarında başarıyla görev aldı. (Kocatepe)

Sandıklı’nın iç saha forması belli oldu

Elibol Sandıklıspor’un iç saha formasının şekli belli oldu. Elibol Sandıklıspor’un evinde oynayacağı maçlarda, önünde Elibollar Tarım Makinaları yazılı, ateş kırmızısının ağırlıkta olduğu, formayı giyecek. Geçmiş sezonlarda da kırmızı, beyaz ve mor renginin ağırlıkta olduğu formalar giyen, Kırmızı-Şimşekler, bu sezona özel yeni forma tasarlattı. Kırmızı Şimşekler, formasıyla da rakibine korku salacağa benziyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme