• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı’da bir haller var – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı’da bir haller var – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediyespor, dün evinde konuk ettiği Keçiören Sportif AŞ karşısında vasat bir oyun ortaya koyarken, mutlak galip gelmesi gereken mücadeleden beraberlikle ayrıldı STAT: Sandıklı Şehir HAKEMLER: Osman Ender Bulut (**), Levent Görün (**), Ahmet Alemdar (**) SANDIKLI BELEDİYESPOR: Hamdi Tevfik (**), Hasan Hüseyin (**), Emre (*), Yücel (**), Yusuf (**), Samet (**) (dk. 80 Hüseyin [&hellip]

Sandıklı'da bir haller var

Sandıklı Belediyespor, dün evinde konuk ettiği Keçiören Sportif AŞ karşısında vasat bir oyun ortaya koyarken, mutlak galip gelmesi gereken mücadeleden beraberlikle ayrıldı

STAT: Sandıklı Şehir
HAKEMLER: Osman Ender Bulut (**), Levent Görün (**), Ahmet Alemdar (**)
SANDIKLI BELEDİYESPOR: Hamdi Tevfik (**), Hasan Hüseyin (**), Emre (*), Yücel (**), Yusuf (**), Samet (**) (dk. 80 Hüseyin Yalçın *), Durmuş (**), Ömer (**) (dk.70 Kaan Akar **), Oltan (*), Serdar Ümit (**), Aziz (*) (dk.70 Onur *)
KEÇİÖREN SPORTİF: Fatih (**), Ali (*), Kubilay (**), Erdoğan (**), Furkan (*) (ck.69 Mustafa **), Mert (**), Muhammet (*) (dk.83 Gökhan *), Zeki (**), Yunus (**), Eray (**)(Dk.70 Hurşit *), Hasan (*)
GOLLER: Dk.17 Durmuş (Sandıklı Belediyespor), Dk.28 Oltan (kendi kalesine) (Keçiören Sportif AŞ)
SARI KARTLAR: Emre, Serdar Ümit, Yusuf Orhan, Ömer Çelik (Sandıklı Belediyespor), Fatih, Kubilay, Erdoğan, Yunus (Keçiören Sportif AŞ)

Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta mücadele eden Sandıklı Belediyespor, Keçiören Sportif AŞ karşısında da 2 puan kaybetti. Kırmızı Şimşekler, kendi saha ve seyircisi önünde alt sıralarda yer alan Keçiören Sportif AŞ karşısında istediği oyunu sahaya yansıtamadı. Maçın ilk yarısında atılan birer gol müsabakada skoru belirlerken, Sandıklı Belediyespor, rakiplerinin kaybettiği haftayı iyi değerlendiremedi. Sandıklı Belediyespor, bu sonuçla Play-Off’lara kalma yolunda çok önemli bir iki puandan oldu. Maç sonunda da Sandıklı Belediyesporlu futbolcular büyük bir üzüntü yaşadılar. Kırmızı-beyazlı ekibin taraftarları da maçın hakemine tepki gösterdiler.

Keçiören’i de yenemezsek…

Sandıklı Belediyespor, alt sıralarda mücadele eden Keçiören Sportif AŞ’ye de evinde puan kaptırdı. Kırmızı-beyazlı ekip rakiplerinin puan kaybettiği haftayı iyi değerlendiremezken, oynadığı oyunla da umut vermedi

Sandıklı Belediyespor, dün evinde oynanan maçta Keçiören Sportif AŞ ile 1-1 berabere kaldı. Kırmızı Şimşekler, kendisi açısından çok önemli olan maçta rakibine puan kaptırırken ortaya konan futbolla da tepki aldı. TFF 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta Sandıklı Belediyespor, sahasında konuk ettiği Keçiören Sportif ile 1-1 berabere kaldı. Sandıklı Belediyespor, kendi taraftarı önünde bu müsabakada 2 puan kaybederken üst sıralarla arasındaki puan farkını da kapatamadı. Sandıklı, bu müsabakada kazandığı 1 puanla 1 basamak yükselerek 6’ncı sıraya oturdu. Maçtan önemli anlar ise şöyle:
17’nci dakikada ev sahibi ekip Sandıklı Belediyespor, ceza sahasının hemen dışında serbest vuruş kazandı. Durmuş’un kullandığı serbest vuruşta top üst direğe de temas ederek ağlarla buluştu. Sandıklı Belediyespor, Keçiören Sportif AŞ karşısında bu golle 1-0 öne geçti. 1-0.
28’inci dakikada Keçiören Sportif AŞ atağında hakem serbest vuruşu işaret etti. Keçiören Sportif AŞ, Zeki’yle serbest vuruşu kullandı. Zeki’nin kale önüne havadan gönderdiği topa Sandıklı Belediyespor’un forveti Oltan Karakullukçu kafasıyla topu çevirmek isterken ters bir vuruş yaptı. Kaleci Hamdi Tevfik Altıok’u da yanıltan top direkt olarak filelere gitti. 1-1
İlk yarı iki takımın karşılıklı attığı gollerle 1-1’lik skorla tamamlandı.
51’inci dakikada Sandıklı Belediyespor’un atağında Serdar Ümit Deniz şansını ceza sahasına girmeden denedi. Top üstten auta çıktı.
56’ncı dakikada Sandıklı Belediyespor’un atağında Hasan Hüseyin sağdan ceza alanına ortaladığı topu uygun durumda bulunan Durmuş gelişi güzel bir şekilde topa vurunca Sandıklı mutlak bir golü daha kaçırmış oldu.
80’inci dakikada Sandıklı Belediyespor’un geliştirdiği atakta Kaan’ın çevirdiği topu Durmuş kale önüne ortaladı. Serdar top kaleciyi geçince dokunmayınca kaleye yönelen topu Keçiören Sportif Aş’nin defans elemanları çizgiden çıkardı.
87’nci dakikada Sandıklı atağında Emre’nin ortasına Oltan Karakullukçu kafa vurdu. Top kalecide kaldı.
90+1’inci dakikada Sandıklı Belediyespor’un geliştirdiği kontratakta Emre Ersöz topu kale içine ortaladı. Oltan topa yükselip şansını denedi ancak kaleci bu pozisonda da başarılı oldu.
Karşılaşma 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

Elibol patladı

Sandıklı Belediye Başkanı ve Sandıklı Belediyespor’un Onursal Başkanı İsmail Elibol, tribünde futbolcularla tartışan ve takıma tepki gösteren bazı taraftarlara sitemde bulundu. Elibol, “Bu takım gerçek oyununu oynamıyor. Kaybedilmiş bir durum yok. Bu takım 6’ncı sırada. Biz bu takıma emek veriyoruz” dedi.

Futbolcular yıkıldı

Maçın son düdüğüyle birlikte Sandıklı Belediyesporlu futbolcular deyim yerindeyse kale gibi oldukları yere yığıldılar. Ters bir vuruşla topu kendi filelerine gönderen Oltan ise büyük üzüntü yaşadı. Kırmızı-beyazlı futbolcular bundan sonraki müsabakalardan galibiyetle ayrılmaya çalışacaklarını ve kendilerine emek veren insanların yüzlerini kara çıkarmayacaklarını söylediler.

Haberler ve Fotoğraflar: R. Hüseyin Biçer

Bakmadan Geçme