• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı’da Bergama hazırlıkları başladı – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı’da Bergama hazırlıkları başladı – Kocatepe Gazetesi

Sandıklıspor’da hafta sonu oynanacak Bergama Belediyespor maçı hazırlıkları başladı Kırmızı Beyazlı ekipte, Kırıkhanspor maçı sonrası bir günlük izin ve dinlenme sona erdi. Sandıklıspor, dün yapılan ilk idmanla Bergama Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı. Kırmızı Şimşek’lerde dün başlayan idmana sakatlığı olan Serdar Ergelen katılmadı. Sandıklı İlçe Stadı’nda yapılan idmanda futbolcuların istekli olması da dikkatlerden kaçmadı. Antrenör İbrahim [&hellip]

Sandıklı'da Bergama hazırlıkları başladı

Sandıklıspor’da hafta sonu oynanacak Bergama Belediyespor maçı hazırlıkları başladı

Kırmızı Beyazlı ekipte, Kırıkhanspor maçı sonrası bir günlük izin ve dinlenme sona erdi. Sandıklıspor, dün yapılan ilk idmanla Bergama Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı. Kırmızı Şimşek’lerde dün başlayan idmana sakatlığı olan Serdar Ergelen katılmadı. Sandıklı İlçe Stadı’nda yapılan idmanda futbolcuların istekli olması da dikkatlerden kaçmadı. Antrenör İbrahim Cezayir ve Teknik Direktör Yüksel Öz nezaretinde yapılan çalışmalarda futbolcular dejenerasyon, düz koşu açma-germe hareketleriyle idmana başladılar. Daha sonra dar alanda pas çalışması yapan futbolcular idmandan sonra da istirahate çekildiler. Pazar günü saat 13.30’da Bergama İlçe Stadı’nda oynanacak maçta Bergama Belediyespor’a konuk olacak Sandıklıspor, kendisi açısından çok önemli olan mücadeleden üç puanla dönmek istiyor. (Kocatepe)

Serdar ilk yarıyı kapattı

Sandıklıspor’un başarılı orta saha oyuncusu Serdar Ergelen’in büyük
olasılıkla sakatlığının ciddi olduğu ve ilk yarıyı kapattığı öğrenildi

Sandıklıspor’da Serdar Ergelen’in sakatlık şoku yaşanıyor. Sezon başında geldiği Sandıklıspor’da başarılı oyunuyla dikkat çeken Serdar Ergelen, geçen hafta sonu Kırıkhanspor maçının ikinci yarısında sakatlanmıştı. Tecrübeli futbolcunun dizinden yaşadığı sakatlığın ciddi olduğu ve ilk yarıyı kapattığı kaydedildi. Konu hakkında bilgi veren Sandıklıspor As Başkanı Halil İbrahim Necipoğlu da, “Serdar’ın yarın (bugün) bir tomografisi çekilecek. Yapılacak tetkiklerden sonra da durumu netleşecek. Dileğimiz en kısa sürede iyileşip takıma katkı sağlaması. Ama şu an görünen o ki ilk yarıyı kapattı” şeklinde bir açıklama yaptı. (Kocatepe)

Yılmaz’la alakalı bir problem yok

Sandıklıspor’da Kırıkhanspor maçında kadroya alınmayan “Yılmaz Ersoy’la ilgili bir problem var mı?” sorusuna
yönetim, “Yılmaz’ın durumu teknik kadronun insiyatifindedir. Yılmaz bizim futbolcumuz herhangi bir sorun yok” cevabını verdi

Sandıklıspor’da Kırıkhanspor mücadelesinde genç futbolcu Yılmaz Ersoy’un 18 kişilik kadroya bile alınmaması akıllara bu futbolcuyla ilgili bir problemin olup olmadığı sorusunu getirdi. Dün de Sandıklıspor Kulüp Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Necipoğlu, konuyla ilgili şu açıklamada bulundu: “Yılmaz Ersoy, bizim futbolcumuz. Onun idmanlardaki durumunu da en iyi hocalar biliyor. Hocalarımız futbolcunun performansına göre futbolcuyu oynatır ya da oynatmaz. O nedenle Yılmaz’la alakalı herhangi bir problem yok. Sadece hocalarımızın kararıdır. Saygı duymak lazım. Bugün kadroya giremeyen futbolcu yarın ilk 11’de sahaya çıkabilir” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme