• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı’da asfaltlamaya devam – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı’da asfaltlamaya devam – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediyesi’nin alt yapısı tamamlanmış yollarda yapım çalışmaları devam ediyor. İlçenin Mahrukatçılar (Odun-kömür ve inşaat malzemesi satanlar) sitesi ve Yeni Zahire Pazarında başlayan asfalt satıh kaplama çalışmaları tamamlandı Belediye Başkanı İsmail Elibol'un göreve gelmesiyle şehir dışına alınan odun-kömür ve inşaat malzemesi satan esnafların bulunduğu mahrukatçılar sitesiyle, Yeni Zahire Pazarı'nda yapılan yol yapım çalışmaları sonrası mahrukatçı [&hellip]

Sandıklı'da asfaltlamaya devam

Sandıklı Belediyesi’nin alt yapısı tamamlanmış yollarda yapım çalışmaları devam ediyor. İlçenin Mahrukatçılar (Odun-kömür ve inşaat malzemesi satanlar) sitesi ve Yeni Zahire Pazarında başlayan asfalt satıh kaplama çalışmaları tamamlandı

Belediye Başkanı İsmail Elibol’un göreve gelmesiyle şehir dışına alınan odun-kömür ve inşaat malzemesi satan esnafların bulunduğu mahrukatçılar sitesiyle, Yeni Zahire Pazarı’nda yapılan yol yapım çalışmaları sonrası mahrukatçı ve zahireci esnaflar asfalt yollarına kavuştu.
Belediye Fen İşleri Müdürlüğü personeli tarafından, Başkan Elibol’un iş makinesi parkuruna kazandırdığı Kombine Asfalt Satıh Kaplama aracıyla yapılan yol çalışmasıyla esnaf ve vatandaşlar yazın tozundan kışın çamurundan kurtulmuş oldu.
Belediyemiz tarafından son 2 yılda altyapısı tamamlanmış cadde ve sokaklarda ki yollara toplam 215.446 m2 asfalt satıh kaplama, 18.235 m2 sıcak asfalt, 82.691 m2 parke taşı döşendi.Mahrukatçılar Sitesi’nde ki asfalt satıh kaplama çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı İsmail Elibol, yetkililerden bilgi aldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Elibol; “İlçemizde alt yapısı tamamlanmış cadde ve sokaklarda yol yapım çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. İlçemizin yıllardır unutulmuş mahalle aralarında kalan cadde ve sokaklarında asfalt satıh kaplama çalışması yaptık. Hisar Mahallesi Sazak Kümelerine kadar asfaltlandı. Cuma Mahallesi kuru çay üstünde ki ana ve ara yollar asfaltlandı. Göreve geldiğimiz yıldan bu yana Hisar Mahallesi’ne 95.747 m2, Cuma Mahallesi’ne 35.062 m2, Şirinevler Mahallesi’ne 31.955 m2, Tepekent’e 34.544 m2, Çakır Mahallesi’ne 7050 m2, İstasyonaltı Mahallesi’ne 6800 m2, Ece Mahallesi’ne 4288 m2 asfalt kapladık. Bu çalışmalarımızı Belediyemize yeni kazandırdığımız Kombine Asfalt ve Satıh Kaplama Makinesi’yle yaptık. Cadde ve sokaklarımız yanı sıra ilçemizde Mahrukatçılar Sitesi, Yeni Zahire Pazarı gibi alanlarda da yol yapım çalışmalarımız devam ediyor. Yaptığımız yol yapım çalışmalarıyla esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı tozdan ve çamurdan kurtardık.”dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme