• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı'da Alt Yapı Çalışmaları Hız Kesmiyor 

Sandıklı'da Alt Yapı Çalışmaları Hız Kesmiyor 

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, İlçenin her mahallesinde altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirtti.

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Sazak Mahallesinde devam eden kilitli parke taşı çalışmalarını yerinde inceledi. Altyapı çalışmalarının ilerleme durumu hakkında bilgi alan Çöl, Sazak Mahallesindeki çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Haber

Sazak Mahallesi Ihlamur Sokak’ta devam eden kilitli parke taşı çalışmalarının hız kazandığını belirten Başkan Çöl, “İlçemizin her mahallesinde altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. Sazak Mahallesi’nde yürütülen bu proje de mahalle sakinlerimizin yaşam kalitesine önemli katkılar sağlayacak. Sandıklımızın her noktasındaki, vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu bir çevrede yaşamaları için çalışıyoruz. Belediye ekiplerimizin özverili çalışmalarıyla birlikte, Sazak Mahallesi’nde yürütülen kilitli parke taşı çalışmalarının önümüzdeki günlerde tamamlanarak hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak.” dedi.

Bakmadan Geçme