• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı’da 4'üncü Murat dönemi – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı’da 4'üncü Murat dönemi – Kocatepe Gazetesi

Son haftalarda aldığı beraberliklerle liderin 9 puan gerisinde kalan Elibol Sandıklıspor'da, Teknik Direktör Selim Özer ile yollar ayrıldı. Özer'den boşalan Teknik Direktörlük koltuğuna oyunculardan Murat Can'ın babası olan Murat Bölükbaşı geçti İki haftadır bir puanla yetinen Elibol Sandıklıspor’da, başarısızlığın faturası teknik ekibe çıktı. Puan farkını kapatma imkanlarını değerlendiremeyerek, liderle arasında puan farklının 6’dan 9’a çıkmasını [&hellip]

Sandıklı'da 4’üncü Murat dönemi

Son haftalarda aldığı beraberliklerle liderin 9 puan gerisinde kalan Elibol Sandıklıspor’da, Teknik Direktör Selim Özer ile yollar ayrıldı. Özer’den boşalan Teknik Direktörlük koltuğuna oyunculardan Murat Can’ın babası olan Murat Bölükbaşı geçti

İki haftadır bir puanla yetinen Elibol Sandıklıspor’da, başarısızlığın faturası teknik ekibe çıktı. Puan farkını kapatma imkanlarını değerlendiremeyerek, liderle arasında puan farklının 6’dan 9’a çıkmasını engellemeyen teknik ekipte kan değişikliğine gidildi. Son 5 maçta sadece 6 puan toplayan Selim Özer ile yollar ayrıldı. Boşalan Teknik Direktör koltuğuna Murat Bölükbaşı getirildi. Daha önce Ankaraspor, Siirtspor, Belediye Vanspor, Kızılcahamamspor gibi takımların yanı sıra Süper Lige yükselme mücadelesi veren takımların olduğu Bank Asya Ligi’nde Sakaryaspor’u çalıştıran Murat Bölükbaşı ile her konuda anlaşıldı. Disiplini ve aldığı radikal kararlarla spor kamuoyunda ‘Osmanlı Padişahı 4’üncü Murat’a benzetilen Bölükbaşı, takımı tanıyan bir isim.
Bu sezon tek hedefi 2’nci lig olan Elibol Sandıklıspor, Selim Özer ve ekibiyle sözleşmesini karşılıklı fesh etti. Son 14 haftada daha başarılı sonuçlar almak isteyen Sandıklı’da Murat Bölükbaşı kendi ekibiyle göreve başladı. Kulüp yönetimi Selim Özer ve ekibine, Elibol Sandıklıspor’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
TAKIMI YAKINDAN TAKİP ETTİ
Elibol Sandıklıspor’un oyuncularından Murat Can Bölükbaşı’nın babası olan Teknik Direktör Murat Bölükbaşı, Elibol Sandıklıspor’un kamp döneminde oynadığı hazırlık maçlarında da Sandıklıspor’u izledi. Elibol Sandıklıspor’un ikinci yarıda oynadığı maçlarının hepsini takip eden Bölüşbaşı takımı ve oyuncuları iyi tanıyor.
ÇALIŞMALARA HEMEN BAŞLADI
Vakit kaybetmeden 21’inci haftada Ankara’da oynanacak Hacettepe deplasmanı için çalışmalara başlayan Elibol Sandıklıspor Teknik Direktör Murat Bölükbaşı, ilk antrenmanına çıktı. İlk gün taktik bilgiler veren Bölükbaşı 5 kişilik ekibiyle takımı ‘daha yakından tanımak için’ antreman programını daha erken başlattı.

Murat Bölükbaşı Kimdir?
7 Temmuz 1969 Sakarya doğumlu olan Murat Bölükbaşı, 1990’lı ve 2000’li yıllarda Altay, Çanakkale Dardanelspor ve Balıkesirspor’da orta saha mevkiinde forma giydi. Antrenörlük kariyerine Ankaraspor ve Siirtspor’da Yardımcı Antrenör olarak başlayan Bölükbaşı 2007-2008’de Siirtspor Teknik Direktörlüğü görevine geçti. 2008-2009 sezonunda Belediye Vanspor, 2010 sezonunda Pursaklarspor ve son olarak da 2010-2012 sezonlarında da Sakaryaspor takımlarında Teknik Direktörlük görevlerini yürüttü. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme