Sandıklı yol yorgunu – Kocatepe Gazetesi

Bayburt'a ulaşmak için bir hayli yol giden Sandıklıspor yol yorgunu olarak çıktığı maçta 1-0'la Bayburt'a boyun eğdi Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Sandıklıspor bu hafta Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'a konuk oldu. 78. dakikada kalesinde gördüğü golle rakibine boyun eğen Sandıklı ikinci maçını da kaybetti. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak için [&hellip]

Sandıklı yol yorgunu

Bayburt’a ulaşmak için bir hayli yol giden Sandıklıspor yol yorgunu olarak çıktığı maçta 1-0’la Bayburt’a boyun eğdi

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor bu hafta Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’a konuk oldu. 78. dakikada kalesinde gördüğü golle rakibine boyun eğen Sandıklı ikinci maçını da kaybetti. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak için verdiği uğraşlar sonucunda ilk iki maçını kaybeden Sandıklıspor’un ligdeki durumu en yakın rakiplerinin alacağı skorlara bağlı. Bayburt maçına gitmek için bir hayli zorlanan Sandıklıspor çıktığı maçta yol yorgunu olunca oynadığı oyunla da yorgunluğunu gösterdi. Aldığı bu mağlubiyetten sonra 2 sıra gerileyen Sandıklıspor 13. sıradan 15. sırada yer buldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

STAT: Bayburt Genç Osman
HAKEMLER: Doğan Altun (***), Ömer Aslantekin (***), Emre Akova (***)
BAYBURT GRUP ÖZEL İDARE: Ali (***), Erçin (***), Süleyman (**), Coşkun (***), Yunus (***), Tevfik (***), Yunus Emre Birinci (*) (Hasan dk. 69 **), H.Emre (**) (Orçun dk. 61 **), Anıl (**), Tahir (**) (Hakkı dk. 81 *), İbrahim (**)
SANDIKLI SPOR: Doğan (**), Soner (**) (Halil dk. 84 *), Savaş (**), Ömer (*), Mehmet (**), Alican (*), Serkan (*) (Serkan dk. 63 **), Emrah (**), Mehmet (*) (Samet dk. 73 *), Ahmet (**), Resul (**)
GOL: Yunus Emre Eserdi (Dk. 78) (Bayburt Grup Özel İdare)
SARI KARTLAR: Soner, Mehmet, Alican, Kemal, Ahmet (Sandıklı Spor), Yunus Emre Eserdi, Anıl (Bayburt Grup Özel İdare)

Bakmadan Geçme