Sandıklı yerini korudu – Kocatepe Gazetesi

Bölgesel Amatör Lig’in ikinci devresinin ilk maçında Emirdağspor’u konuk eden Sandıklı Belediyespor, bu maçı tek puanla kapattı. Sandıklı Belediyespor, Emirdağspor’la 1-1 kalmasına rağmen puan durumundaki yerini ve aradaki 5 puanlık farkı korudu Bölgesel Amatör Lig’in ikinci yarısı Pazar günü oynanan müsabakalarla başladı. 9. grupta oynanan karşılaşmalarda Emirdağspor, lider Sandıklı Belediyespor’un konuğu oldu. Sandıklı’da oynanan karşılaşma [&hellip]

Sandıklı yerini korudu

Bölgesel Amatör Lig’in ikinci devresinin ilk maçında Emirdağspor’u konuk eden Sandıklı Belediyespor, bu maçı tek puanla kapattı. Sandıklı Belediyespor, Emirdağspor’la 1-1 kalmasına rağmen puan durumundaki yerini ve aradaki 5 puanlık farkı korudu

Bölgesel Amatör Lig’in ikinci yarısı Pazar günü oynanan müsabakalarla başladı. 9. grupta oynanan karşılaşmalarda Emirdağspor, lider Sandıklı Belediyespor’un konuğu oldu. Sandıklı’da oynanan karşılaşma öncesinde maçın kar nedeniyle tatil olabileceği konuşulurken; Sandıklı Belediyespor görevlilerinin üstün çalışmaları sonucu sahanın temizlenmesiyle karşılaşma sorunsuz tamamlandı. Bölgesel lig 9. grupta şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Sandıklı Belediyespor, kendi evinde karşılaştığı Emirdağspor ile 2-2 berabere kaldı. Mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı karşılaşmada iki kez öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamayan kırmızı beyazlılar, aldıkları bir pana razı olmak zorunda kaldılar.
3 oyuncu sakatlandı
Sandıklı İlçe Stadyumu’nda oynanan maçta Sandıklı Belediyespor özellikle yeni transferlerinin de takıma katkısıyla maça hızlı başlarken İbrahim Kumcu kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu dışarıya attı. 39. dakikada yeni transferlerden Ahmet İnal’ın vuruşunda direkten dönen topu yine takımla ilk maçına çıkan Ahmet Yararlı tamamladı ve Sandıklı Belediyespor 1-0 öne geçti. Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarıda başka gol sesi çıkmadı.
Sandıklı Belediyespor ile Emirdağspor arasında oynanan maç kıran kırana geçti. Bir hayli sert geçen maçta Sandıklı Belediyespor’dan üç oyuncu oyuncusu sakatlanarak oyun dışı kaldı. Murat Balcı, ilk golün sahibi yeni transfer Ahmet Yararlı ve kaptan İlker, rakipleri ile giriştikleri mücadeleler sonrasında sakatlanarak kenara alındılar. Oyun düzeni bozulan Sandıklıspor’a karşı ikinci yarıda daha iyi futbol sergileyen konuk ekip 67. dakikada Oktay’ın golüyle beraberliği yakaladı.
Oktay iki golle yıldızlaştı
Orta saha mücadelesiyle devam eden maçta Sandıklı Belediyespor’un sağ kanattan atağında H.Hüseyin’in yaptığı sert ortada topu kontrol edemeyen kaleci Murat’ın hatasını Sandıklıspor affetmedi ve ev sahibi ekip bir kez daha öne geçti. Karşılıklı ataklarla devam eden maçta 82. dakikada Emirdağspor’un gol makinesi Oktay yine sahneye çıkarak takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti. Maçta başka gol olmayınca Sandıklıspor ve Emirdağspor sahadan 2-2 berabere ayrıldı.
Taraftarlar maça akın etti
Sandıklı Belediyespor ile Emirdağspor arasında oynanan Bölgesel Amatör Lig’in ikinci yarısının ilk maçında Sandıklısporlu taraftarlar maça büyük ilgi gösterdi. Üzeri kapanan tribünlerde ki akustik havayla takımlarını maçın sonuna kadar destekleyen taraftarlar maçtan önce futbolcuları teker teker tribüne çağırarak yumruk şov yaptırdı. Sandıklıspor’un forma, atkı ve polar montlarıyla tribünleri dolduran taraftarlar dondurucu soğuğa rağmen yine takımlarını yalnız bırakmadı.
Liderlik sürüyor
Bölgesel lig 9. grupta 14. haftaya en yakın rakibinin 5 puan önünde giren Yeni Sandıklı Belediyespor, kendi evinde berabere kalmasına rağmen ikinci sıradaki Uşak İl Özel İdarespor’un Uşak Belediyespor’a 3-1 yenilmesiyle liderliğine 5 puan farkla devam etti. Bu sonuçla Grupta ikincilik koltuğuna Kemalpaşa Ulucak Belediyespor’u 4-1 yenen Ödemişspor oturdu. Grupta ki Kütahya’da oynanacak Kütahyaspor-Gaybiefendispor ve Kütahya Şekerspor-Savspor maçları ertelenirken Manisa Donatımspor Salihlispor’u 2-0 yendi.

Bakmadan Geçme