• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı yeni otogarında işyerleri ihale edilecek

Sandıklı yeni otogarında işyerleri ihale edilecek

Sandıklı Belediyesi tarafından yapılan yeni otogarda iş yerleri açık arttırma usulü ile ihaleye çıkarılacak Daha iyi hizmet verebilmek amacıyla Yeni Sanayi Sitesi caminin yanında ki kavşağa yapılan yeni otogarda bulunan iş yerleri açık arttırma usulü ile kiraya verilecek. Yeni otogarın yapılmasıyla 2000 yılında duble yol olan Sandıklı ilçesinde çevre yolunda arka planda kalan eski otogarda [&hellip]

Sandıklı yeni otogarında işyerleri ihale edilecek

Sandıklı Belediyesi tarafından yapılan yeni otogarda iş yerleri açık arttırma usulü ile ihaleye çıkarılacak

Daha iyi hizmet verebilmek amacıyla Yeni Sanayi Sitesi caminin yanında ki kavşağa yapılan yeni otogarda bulunan iş yerleri açık arttırma usulü ile kiraya verilecek.
Yeni otogarın yapılmasıyla 2000 yılında duble yol olan Sandıklı ilçesinde çevre yolunda arka planda kalan eski otogarda yaşanan otobüs giriş-çıkışlarında ki sıkıntı aşılmış olacağı bildirildi. Ulaşım şartlarına göre otogarların kavşakta olma zorunluluğuyla Yeni Sanayi Sitesi kavşağına yapılan yeni otogarda 6 bilet gişesi, iki market, bir kafeterya, bir taksi durağı, bir dolmuş durağı, bir çay ocağı, bir berber, bay-bayan tuvaletleri, bay-bayan mescitleri ve bekleme salonu bulunuyor. Ocak ayında hizmete girmesi planlanan yeni otogarda iş yeri kiralayan seyahat firmalarına şehir merkezinde irtibat bürosu açma ve şehir içine yolcu servisi yapma zorunluluğu getirilecek. Altı yüz metrekare kapalı alan olmak üzere toplam 2888 metrekarelik alanı olan yeni otogarda ki işyerlerinin ihalesi 30 Kasım 2012 tarihinde Belediye Başkanlığı makam odasında yapılacak. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme