• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı yeni binasına kavuşuyor – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı yeni binasına kavuşuyor – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) RektörüProf. Dr. Mustafa Solak, Sandıklı Meslek Yüksekokulu (MYO) Kampüsünde yapımı tamamlanan ek eğitim binasında incelemelerde bulundu. Solak, binanın açılışının ileri bir tarihte yapılacağını söyledi Sandıklılı hayırsever işadamı Murat Cem Turan tarafından 6 Nisan 2013 tarihinde imzalanan protokol kapsamında tamamlanan ek eğitim binasındaki incelemelerdeRektör Solak’a, AKÜ Sandıklı MYO Müdürü Doç. Dr. Yusuf [&hellip]

Sandıklı yeni binasına kavuşuyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) RektörüProf. Dr. Mustafa Solak, Sandıklı Meslek Yüksekokulu (MYO) Kampüsünde yapımı tamamlanan ek eğitim binasında incelemelerde bulundu. Solak, binanın açılışının ileri bir tarihte yapılacağını söyledi

Sandıklılı hayırsever işadamı Murat Cem Turan tarafından 6 Nisan 2013 tarihinde imzalanan protokol kapsamında tamamlanan ek eğitim binasındaki incelemelerdeRektör Solak’a, AKÜ Sandıklı MYO Müdürü Doç. Dr. Yusuf Karaca ile birlikte MYO idarecileri ve AKÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Ömer Gürcan eşlik etti.
4 BİN METREKARELİK ALAN
Zemin ve 3 kat şeklinde tasarlanan ve 4 bin 773 metrekare kapalı alana sahip binada 20 adet derslik, 1 adet amfi derslik, 1 adet konferans salonu, 4 adet bilgisayar salonu, 25 adet öğretim elemanı ve idari personel ofisi yer alıyor. Binada bir de engelliler için özel asansör bulunuyor.
İnceleme esnasında Sandıklı MYO Ek Eğitim Binası’nın yapılmasında maddi ve manevi emeği geçen işadamı Murat Cem Turan başta olmak üzeretüm hayırsever vatandaşlara teşekkür eden AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, bina açılışının ileri bir tarihte yapılacağını ifade etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme