• Haberler
  • Gündem
  • Sandıklı yatırımlarla gelişiyor – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı yatırımlarla gelişiyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı ve Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt, Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şube Müdürü Selami Çalışkan, AfyonTürkeli Gazetesi Sahibi Hakkı Özsoy, Kadınana Gazetesi Sahibi Canser Kuzu, Hisar Gazetesi Sahibi Hakan Dilek ve Sandıklı Sesi Gazetesi'nin sahibi Reşit Mutlu,  Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ün konuğu oldu. İlk olarak Sandıklı Hüdai Kaplıcalarında yeni hizmete [&hellip]

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı ve Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt, Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şube Müdürü Selami Çalışkan, AfyonTürkeli Gazetesi Sahibi Hakkı Özsoy, Kadınana Gazetesi Sahibi Canser Kuzu, Hisar Gazetesi Sahibi Hakan Dilek ve Sandıklı Sesi Gazetesi’nin sahibi Reşit Mutlu,  Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün konuğu oldu. İlk olarak Sandıklı Hüdai Kaplıcalarında yeni hizmete giren Şifa Cafe’de buluşan heyet, SANJET A.Ş tarafından yapılan “Sıcak Suyun Tek Elden Dağıtım Merkezi” ile “Çiçek Serası” ve “Sebze, Meyve, Gıda Kurutma Serasında” incelemelerde bulunarak Başkan Mustafa Çöl’den konu hakkında bilgi aldılar.
BİK MÜDÜRÜ
 SELAMİ ÇALIŞKAN’DAN
BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL’ E KİTAP
İlk olarak Sandıklı Hüdai Kaplıcalarında yeni hizmete giren Şifa Cafe’de kahvaltı yapan heyetten BİK Şube Müdürü Selami Çalışkan, kurumun prestij kitaplarından “Salık Veren Muhibban, 15 Temmuz Manşetler  ve  Türk Basınında Cemil Meriç” isimli kitapları Başkan Çöl’e hediye etti.
BİR LİTRE SUYU BİLE
KAYBETMEMEYE ÇALIŞIYORUZ
Gazetecilerden oluşan heyet daha sonra SANJET A.Ş tarafından yapılan “Sıcak Suyun Tek Elden Dağıtım Merkezi” ile “Çiçek Serası” ve “Sebze, Meyve, Gıda Kurutma Serasında” incelemelerde bulunarak Başkan Mustafa Çöl’den konu hakkında bilgi aldılar. Yer altından çıkarılan sıcak su ile Sandıklı’da seraların ve evlerin ısıtıldığını bildiren Başkan Mustafa Çöl, şehre ve seralara verilen sıcak  suyun, soğuduktan sonra yine bir merkezden yer altına verildiğini, bir litre suyu bile kaybetmemeye çalıştıklarını ifade etti.
TÜRKİYE’DE BİR İLK
Daha sonra 100 yataklı “Engelli Bakım ve Rehabilitasyon” merkezini gezdiren Başkan Mustafa Çöl, çift asansörlü ve yangın merdivenli merkezin Türkiye’de ilk olarak Sandıklı ilçesinde açılacağını söyledi. Binanın15 Temmuz darbe girişimlinden önce FETÖCÜ’lerin koleji olduğunu hatırlatan Başkan Çöl, milletten toplanan alınan paralarla yapılan binanın yine bu milletin evlatlarına hizmetine sunulacağını kaydetti.
GAZETECİLERDEN
BAŞKAN ÇÖL’E TEŞEKKÜR
Sandıklı’nın Başkan Mustafa Çöl ile büyük bir değişim içine girdiğini, Hüdai Kaplıcalarından başlamak suretiyle, Çiçek Serası, Meyve, Sebze kurutma seraları, Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi gibi yatırımların son derece önemli yatırımlar olduğuna dikkat çeken gazeteciler yapılan başarılı çalışmalar ve göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı Başkan Mustafa Çöl’e teşekkürlerini ilettiler.

Bakmadan Geçme