Sandıklı voleybola hazırlık içinde

Sandıklı Belediyesi, Bölgesel Lige kadınlar ve erkekler kategorilerine katılmaya hazırlanıyor   Sandıklı Belediyesi yeni sezonda Kadınlar ve Erkekler Bölgesel Voleybol Ligi'ne katılmaya hazırlanıyor. İlçede bulunan voleybola meraklı olan gençlere çağrı yapan Sandıklı Belediyesi, 2005 ve üzeri doğumlular arası seçme yapacak. Seçmeler kurulan takımlara takviye olarak gerçekleşecek. Kadın Voleybol takımının kısa süre sonra antrenmanlara başlaması bekleniyor. [&hellip]

Sandıklı Belediyesi, Bölgesel Lige kadınlar ve erkekler kategorilerine katılmaya hazırlanıyor

Sandıklı Belediyesi yeni sezonda Kadınlar ve Erkekler Bölgesel Voleybol Ligi’ne katılmaya hazırlanıyor. İlçede bulunan voleybola meraklı olan gençlere çağrı yapan Sandıklı Belediyesi, 2005 ve üzeri doğumlular arası seçme yapacak. Seçmeler kurulan takımlara takviye olarak gerçekleşecek. Kadın Voleybol takımının kısa süre sonra antrenmanlara başlaması bekleniyor. Erkek Voleybol takımının ise önümüzdeki günlerde eksiklerini tamamlamasıyla antrenmanlara başlaması planlanıyor.
Takımın Başantrenörü olan Ömer Faruk Pınar, kulüp ve oyucular hakkında bilgi verdi. Kadın Voleybol takımının kısa sürede antrenmanlara başlayacağını dile getiren Pınar, “Önümüzdeki günlerde kadın voleybol takımımızın çalışmaları başlayacak. Erkekler voleybol takımındaki eksikleri de gidererek çalışmalarımıza başlayacağız. Takımlar konusunda her anlamda biz destek olan ve bu yola çıkmamız için yanımızda olan Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e teşekkürler ediyoruz.” dedi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme