Sandıklı ve Bolvadin berabere kaldı

Sandıklıspor ligin 3. haftasında evinde konuk ettiği Meram Kara Kartallaspor karşısında 10 kişi kaldığı maçı 1-1 eşitlikle ve 1 puanla tamamladı. Belediye Bolvadin Termalspor ise Sarayönü Belediyespor’a karşı oynadığı maçtan 1-1'lik skorla 1 puan çıkardı   Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele eden Afyonkarahisar temsilcileri Sandıklıspor ve Belediye Bolvadin Termalspor, oynadığı maçlardan 1-1 eşitliklerle 1’er [&hellip]

Sandıklıspor ligin 3. haftasında evinde konuk ettiği Meram Kara Kartallaspor karşısında 10 kişi kaldığı maçı 1-1 eşitlikle ve 1 puanla tamamladı. Belediye Bolvadin Termalspor ise Sarayönü Belediyespor’a karşı oynadığı maçtan 1-1’lik skorla 1 puan çıkardı

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele eden Afyonkarahisar temsilcileri Sandıklıspor ve Belediye Bolvadin Termalspor, oynadığı maçlardan 1-1 eşitliklerle 1’er puan almayı başardı.
Sandıklıspor evinde konuk ettiği Meram Kara Kartallaspor karşısında 22. dakikada 1-0 geriye düştü. Kara Kartallar’ın golünü Hüseyin Eray kaydetti. 45+1. dakikada Sadnıklıspor’dan Kadir Şentürk ceza alanı içinde rakibine yaptığı hareketten direkt kırmızı kartla oyundan ihraç edilirken Kara Kartallar, kazandığı penaltıyı Şerafettin ile kaçırdı. 10 kişi kalan Sandıklı rakibinin kaçırdığı penaltı sonrasında Yunus Kireç ile golü buldu ve soyunma odasına 1-1 eşitlikle girdi. İkinci yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta başka gol olmadı ve Sandıklıspor hanesine 1 puan yazdırarak puanını 4’e çıkardı.
BOLVADİN MAÇINDA
4 KIRMIZI KART ÇIKTI
Belediye Bolvadin Termalspor, Konya temsilcisi Sarayönü Belediyespor’a konuk olduğu maçın 27. dakikasında Şenol Yıldırım ile golü buldu ve 10 öne geçti. Maçın 40. dakikasında gelindiğinde ortalık karıştı. Çıkan olayların yatıştırılmasından sonra hakem Sarayönü’lü Muharrem ve Hüsnü’ye Bolvadin’den de Mete Can ve Tezcan’a direkt kırmızı kart gösterdi. İki ekibin de 9 kişi mücadele ettiği maçın ikinci yarısında Sarayönü bir gol daha bul ve maç 1-1 eşitlikle tamamlandı. Belediye Bolvadin Termalspor bu maçtan aldığı 1 puanla 5 puana ulaştı.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme