• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı, Van’dan da eli boş dönüyor: 2-1

Sandıklı, Van’dan da eli boş dönüyor: 2-1

Sandıklıspor, dün oynadığı Belediye Vanspor maçından da mağlup ayrıldı. Kırmızı-Beyazlı ekibin tek tesellisi kendi altında bulunan ekiplerin de maç kaybetmesi oldu Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren Sandıklıspor’da işler bir türlü yolunda gitmiyor. Sandıklıspor, mutlak galibiyet için gittiği Belediye Vanspor maçından da mağlup ayrıldı. Rakibi karşısından ilk yarının 14’üncü dakikasında İbrahim [&hellip]

Sandıklı, Van'dan da eli boş dönüyor: 2-1

Sandıklıspor, dün oynadığı Belediye Vanspor maçından da mağlup ayrıldı. Kırmızı-Beyazlı ekibin tek tesellisi kendi altında bulunan ekiplerin de maç kaybetmesi oldu

Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren Sandıklıspor’da işler bir türlü yolunda gitmiyor. Sandıklıspor, mutlak galibiyet için gittiği Belediye Vanspor maçından da mağlup ayrıldı. Rakibi karşısından ilk yarının 14’üncü dakikasında İbrahim Ayyıldırım’ın attığı golle 1-0 öne geçen Sandıklıspor, ilk yarının uzatma dakikalarında Vanspor’un golüne engel olamadı. İkinci yarıda da gol için bastıran Sandıklıspor, 65’inci dakikada ikinci golle 2-1 geriye düştü. Sandıklıspor, 90+2’de de Malik’in ceza sahası içinde düşürülmesiyle penaltı kazandı. Coşkun Akyil’in penaltı vuruşu kalecinin kucağında kalınca Sandıklıspor, çok önemli bir 1 puandan oldu. Kırmızı-Beyazlılar, böylelikle puan kaybı serisini 14 maça çıkardı.

Stat: Atatürk
HAKEMLER: Mehmet Emre Atasoy (7), Murat Vezne (7), Sezai Aslan (7)
BELEDİYE VANSPOR: Muammer (7)- Emrah (5) (Dk.72 Medeni 4), Gökhan (6), Umut (6) (Dk.74 Seyfettin 6), Ali (6), İhsan (6). Aziz (6) (Dk.81 Kıvanç), Deniz (7), Raif (6), Resul (7), Emrah (7)
SANDIKLISPOR: Anıl (5)- İbrahim (5), Deniz (5), İbrahim Ayyıldırım (7), Varol (6), Emrullah (6), Abdullah (5), Çoşkun (5), Gökhan (6) (Dk.80 Arda 4), Gökhan Altıntaş (6) (Dk.65 Emrah 4), Sedat (6) (Dk.87 Malik)
GOLLER: Dk.14 İbrahim Ayyıldırım (Sandıklıspor), Dk.45 Deniz, Dk.65 Ali (Belediye Vanspor)
KIRMIZI KART: Dk 48 İbrahim (Sandıklıspor)

Şeytanın bacağını kıramıyor

Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta Belediye Vanspor, kendi evinde Sandıklısporu 2-1 mağlup etti. Sandıklıspor, maçın sonunda kazandığı penaltıyı Coşkun’la gole çeviremedi. Maçın önemli anladından bazıları şöyle:
14’üncü dakikada Sandıklı lehine kazanılan köşe vuruşundan gelen topu iyi takip eden İbrahim Ayyıldırım meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 0-1.
45’inci dakikada Vanspor atağında, Sandıklıspor sahasına giren Deniz’in sert şutunda top filelerle buluştu: 1-1.
Penaltıdan yararlanamadı
Maçın ilk yarısı 1-1’lik eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıda ise Vanspor 2-1 öne geçti. Sandıklıspor da son dakikalarda kazandığı bir penaltı atışını değerlendiremedi. İkinci yarıdan satır başları şu şekilde:
48’inci dakikada Sandıksporlu İbrahim Çankaya, ikinci sarı karttan sonra kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
65’inci dakikada Belediye Vanspor atağında Ali’nin şık vuruşunda top ağlarla buluştu: 2-1.
90+2’ici dakikada Sandıklıspor, Malik’in ceza sahası içinde düşürülmesiyle penaltı kazandı. Coşkun’un penaltı vuruşunu kaleci Muammer kurtardı.
Maç Belediye Vanspor’un 2-1 galibiyeti ile sona erdi.

İbrahim Çankaya kırmızı kart gördü

Sandıklıspor’un Belediye Vanspor’la oynadığı maçta, şanssızlıklar üst üste geldi. 48’inci dakikada İbrahim Çankaya’nın kırmızı kart görmesiyle takım 10 kişi ile mücadele etmek zorunda kaldı. 65’inci dakikada gelen Vanspor’un golü moralleri alt üst etti. Son dakikada kazanılan bir penaltıdan da yararlanılmaması Sandıklıspor’un Vanspor maçından puansız dönmesine neden oldu. Vanspor maçında kırmızı kart gören İbrahim Çankaya, çarşamba günü oynanacak Çorumspor maçında forma giyemeyecek. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme