• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı, uykusundan geç uyandı – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı, uykusundan geç uyandı – Kocatepe Gazetesi

Elibol Sandıklıspor, dün evinde konuk ettiği Ünyespor’u 2-1’lik skorla devirmeyi başardı. Kırmızı-Beyazlılar, 1-0 geriden geldiği rakibi karşısında önce Kemal Ünal’ın akıl dolu vuruşuyla eşitliği sağladı, oyunun sonlarına doğru ise Umut Pusat’ın penaltısıyla da öne geçti. Elibol Sandıklıspor, ölüp ölüp dirildiği müsabakadan 2-1’lik galibiyetle ayrılarak hanesine üç puanı yazdırdı Elibol Sandıklıspor, daha bir hafta önce evinde [&hellip]

Sandıklı, uykusundan geç uyandı

Elibol Sandıklıspor, dün evinde konuk ettiği Ünyespor’u 2-1’lik skorla devirmeyi başardı. Kırmızı-Beyazlılar, 1-0 geriden geldiği rakibi karşısında önce Kemal Ünal’ın akıl dolu vuruşuyla eşitliği sağladı, oyunun sonlarına doğru ise Umut Pusat’ın penaltısıyla da öne geçti. Elibol Sandıklıspor, ölüp ölüp dirildiği müsabakadan 2-1’lik galibiyetle ayrılarak hanesine üç puanı yazdırdı

Elibol Sandıklıspor, daha bir hafta önce evinde oynadığı Sakaryaspor müsabakasını 2-0’lık skorla kaybetmişti. Bu moral bozukluğu ile Ünyespor’un karşısına çıkan Elibol Sandıklıspor, rakibi karşısında ilk yarıda yokları oynadı. Kaleye şut çekmekten bile aciz bir görüntü çizen Elibol Sandıklıspor, beklenildiği gibi kalesinde de Ünyespor’un golünü gördü. Ancak ikinci yarıya daha iyi başlayan Elibol Sandıklıspor, ikinci 45 dakikada deyim yerindeyse dünyaları kaçırdı. Gökhan Güney’le bomboş pozisyondan yararlanamayan Elibol Sandıklıspor, biraz şansının da yardımıyla Kemal Ünal’ın yardımıyla eşitliği 50’nci dakikalarda sağladı. Bu dakikadan sonra da çok sayıda gol fırsatından yararlanamayan Elibol Sandıklıspor, son dakikalar oynandığı sırada Fatih Üge’nin düşürülmesiyle penaltı kazandı. Penaltıda topun başına geçen Umut Pusat, her zamanki gibi en iyi yaptığı işlerden birisini yaptı ve penaltı vuruşunu golle noktaladı. Böylece Elibol Sandıklıspor, Ünyespor engelini kayıpsız geçerek, Sakaryaspor mağlubiyetini taraftarlarına unutturmuş oldu.

Sandıklı, Ünye’den istediğini aldı

Spor Toto 3. Lig’in 9’uncu haftasında Elibol Sandıklıspor, Ünyespor engelini 2-1’lik skorla devirmeyi başardı

Elibol Sandıklıspor, ligin 9’uncu haftasında Ünyespor’u evinde konuk etti. Evinde oynadığı mücadelede Elibol Sandıklıspor, rakibini 2-1’lik skorla geçti. Özellikle ilk yarıda çok pasif bir oyun sergileyen Elibol Sandıklıspor, ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 3 puanla ayrıldı. Mücadelede özellikle ikinci yarıda çok sayıda pozisyonu harcayan Kırmızı-Şimşekler, gelecek hafta sonu oynanacak Bursa Nilüferspor AŞ maçı öncesinde moral depoladı. Maçın öne çıkan dakikaları ise şöyle:
20’inci dakikada Elibol Sandıklıspor atağında Umut’un ortasında Resul’un kafa vurduşunda top az farkla auta gitti.
26’ıncı dakikada Elibol Sandıklıspor atağında sol kanattan gelişen atakta topla buluşan Halil İbrahim, Mehmet Bağlı’nın hatasını düzgün vuruşla topu filelerle buluşturdu: 0-1.
27’nci dakikada Elibol Sandıklıspor’un atağında Mustafa Aydoğdu’nun golü hakem tarafından ofsayt olduğu gerekçesiyle geçerli sayılmadı.
43’üncü dakikada Elibol Sandıklıspor atağında Umut’un uzun pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Mustafa Aydoğdu pozisyonu değerlendiremedi.
İlk yarı 1-0’lık Ünyespor üstünlüğüyle sona erdi.
İKİNCİ YARIDA
BAMBAŞKA BİR SANDIKLI
46’ncı dakikada Elibol Sandıklıspor’un atağında Gökhan, bomboş pozisyonda topu kalecinin üzerine nişanlayarak önemli bir fırsatı tepti.
50’inci dakikada Yusuf’un ceza alanına ortaladığı topu kaleci Ömer elinden kaçırdı. Boşta kalan meşin yuvarlağı Kemal ağlarla buluşturdu: 1-1.
68’inci dakikada Elibol Sandıklıspor atağında Mustafa Aydoğdu’nun ortasına gelişine vuran Kemal Ünal’ın şutu yandan auta çıktı.
82’nci dakikada Elibol Sandıklıspor atağında Mustafa Akpulat’ın ortaladığı topu Mustafa Aydoğdu değerlendiremedi.
87’nci dakikada Elibol Sandıklıspor atağında Umut’un pasında topla ceza alanına giren Fatih, Gökhan’ın müdahalesiyle yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Umut kaleci ve topu ayrı köşelere gönderdi: 2-1.
Karşılaşma Elibol Sandıklıspor’un 2-1’lik üstünlüğüyle sona erdi.

İlk yarı başka, ikinci yarı başka Sandıklı

Elibol Sandıklıspor ile Ünyespor arasında oynanan müsabakada iki devrede iki farklı bir Elibol Sandıklıspor vardı. İlk yarıda rakibine karşı pas yapamayan, atak yapamayan Elibol Sandıklıspor, ikinci yarıda ölü toprağını üstünden attı. Oyuncu değişiklilerinin de takıma büyük katkısıyla Elibol Sandıklıspor, ikinci yarıda bulduğu iki golle sahadan galibiyetle ayrıldı.

14 sarı kart çıktı

Elibol Sandıklıspor ile Ünyespor arasında oynanan müsabakada, hakem tam 14 sarı kart çıkarttı. Mücadelede en ufak bir sertliğe bile başvuran oyuncuyu uyarmadan sarı kartla cezalandıran hakem, penaltı pozisyonunda da hiç tereddüt etmedi.

Haberler ve Fotoğraflar: Ramazan Hüseyin Biçer

Bakmadan Geçme